Ekran kartından nasıl oyun başlatılır?

fxtih

Hectopat
Ekran kartım AMD Radeon, oynayacağım oyun Minecraft. Ekran kartından başlatmayı istiyorum. Başlatsam bir sorun olur mu? Ve nasıl başlatılır?

Ekran kartım AMD Radeon, oynayacağım oyun Minecraft. Ekran kartından başlatmayı istiyorum. Başlatsam bir sorun olur mu? Ve nasıl başlatılır?

Minecraft ne isterse onla başlıyor hocam. MC de Launcher olduğu için Launcher ayrıdan başka bir uygulama açıyor. Bu uygulamada bazılarında otomatik olarak ekran kartını bazılarında işlemcinin ekran kartını seçiyor. Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan özel olarak falan ayarlamanız gerekiyor amddede öyle bir şey vardır muhtemelen ama her zaman işe yaramayabiliyor.

Minecraft ne isterse onla başlıyor hocam. MC de Launcher olduğu için Launcher ayrıdan başka bir uygulama açıyor. Bu uygulamada bazılarında otomatik olarak ekran kartını bazılarında işlemcinin ekran kartını seçiyor. Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan özel olarak falan ayarlamanız gerekiyor amddede öyle bir şey vardır muhtemelen ama her zaman işe yaramayabiliyor.

Anladım teşekkürler NVIDIA'da görmüştüm belki AMD ekran kartında da olur diye düşünmüştüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam bunu deniyeceğim sistemim çok ısınıyor fakat ekran kartına bir şey olur mu? 60-74 derecelerde geziyor genelde oyun içindeyken

Anladım teşekkürler NVIDIA'da görmüştüm belki AMD ekran kartında da olur diye düşünmüştüm.

Teşekkürler hocam bunu deneyeceğim sistemim çok ısınıyor fakat ekran kartına bir şey olur mu? 60-74 derecelerde geziyor genelde oyun içindeyken

Sisteminizin ne olduğunu, mevcut durumunu, kaç yıl kullanıldığını? Bakımları yapılıp yapılmadığını(Cihazı görmeden) bir tavsiye vermem doğru olmaz.
Notebooklarda soğuk lehime düşme sorunu genelde yukarıda belirtiğim sorunlar yüzünden meydana gelmektedir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı