Bilmiyorum nasıl bakıcam? bir çok kişi video çekmiş minecraft'ı ekran kartından başlatınca 2-3 kat daha fazla fps veriyor diye ondan açtım bu konuyu.Normalde ekran kartindan baslamasi gerekiyor zaten. Islemcide dahili grafik var mi?
Ekran kartım AMD Radeon, oynayacağım oyun Minecraft. Ekran kartından başlatmayı istiyorum. Başlatsam bir sorun olur mu? Ve nasıl başlatılır?
Minecraft ne isterse onla başlıyor hocam. MC de Launcher olduğu için Launcher ayrıdan başka bir uygulama açıyor. Bu uygulamada bazılarında otomatik olarak ekran kartını bazılarında işlemcinin ekran kartını seçiyor. Bunu NVIDIA Denetim Masası'ndan özel olarak falan ayarlamanız gerekiyor amddede öyle bir şey vardır muhtemelen ama her zaman işe yaramayabiliyor.
Anladım teşekkürler NVIDIA'da görmüştüm belki AMD ekran kartında da olur diye düşünmüştüm.
Teşekkürler hocam bunu deneyeceğim sistemim çok ısınıyor fakat ekran kartına bir şey olur mu? 60-74 derecelerde geziyor genelde oyun içindeyken
anlamadım?Notebooklarda soğuk lehime düşme sorunu genelde yukarıda belirtiğim sorunlar yüzünden meydana gelmektedir.
Anlamadım?
Kaç yıl kullanıldığını? Bakımları yapılıp yapılmadığını
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.