Ekran kartından yanık kokusu geldi

Yer
Eskişehir
Dünden önceki gün bilgisayarın deposunun kablosu çıkmıştı. Ben de PC'yi kapattım kabloyu taktım ekran kartınında vidası gevşemişti. Vidayı sıkarken de PC'yi açtım VGA kablosundan tutup vidaya sıkarken PC kapandı. Yanık kokusu geldi hemen korkuyla ekran kartını çıkartıp saç kurutma makinesiyle soğuttum. Tekrar taktım yanık kokusu geldi PC açılmadı. Tekrar denedim bu sefer ufak yangın çıktı söndü. Aradan yaklaşık 1 gün geçti tekrar denesem sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak yangın çıktı söndü derken? Şaka mı bu ciddi misiniz? Ekran kartı çalışırken metal bir obje ile dokunduysanız kısa devre yaptırmış olma ihtimaliniz var. Çok fazla şansınızı da zorlamayın bence. Ufak çaplı yangınlarda aksiyon aramayın.

Dünden önceki gün bilgisayarın deposunun kablosu çıkmıştı. Ben de PC'yi kapattım kabloyu taktım ekran kartınında vidası gevşemişti. Vidayı sıkarken de PC'yi açtım VGA kablosundan tutup vidaya sıkarken PC kapandı. Yanık kokusu geldi hemen korkuyla ekran kartını çıkartıp saç kurutma makinesiyle soğuttum. Tekrar taktım yanık kokusu geldi PC açılmadı. Tekrar denedim bu sefer ufak yangın çıktı söndü. Aradan yaklaşık 1 gün geçti tekrar denesem sıkıntı olur mu?
Ufak çapkı yangın yazısını görünce güldüm.Bence fazla zorlamayın.

397664

Fotoğraf alabilir miyiz karttan? (Soğutucusuz haliyle, kartın üst tarafını ve alt tarafını atın lütfen.)
397666

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı