Ekran kartını değiştirince mavi ekran

Memo_can

Megapat
Arkadaşlar ben ne zamandır bu hatayı görüyorum. Yapmadığım şey kalmadı bütün driverları güncelledim anti virüs taramasını kökten tarattım olmuyor Ama önceden benim pc'imde ekran kartım çalışmıyodu hep soğutucusu duraklayıp çalışıyodu ve böylece mavi ekran hatası veriyodu. Sonradan toz vardır diye elektirk süpürgesiyle bütün pc'yi temizledim sonradan aklıma birşey geldi ve ekran kartını yavaşça ve çok dikkatlice çıkardım yerinden ama anakartın pili acayip ısınmış duruyordu. Ekran kartının fanı yerini açtığımda ise göbeği bozulmuş parçalanmış gibi. Sonra gittim vatan bilgisayara yeni ekran kartı alıcaksınız dediler. Aldım taktıkları halde yine mavi ekran hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle elektrikli süpürge ile PC temizlenmez. Temizlenecekse bile bunu çok dikkatli ve süpürgenin ayarını kısarak yapmalı yapan kişi. Muhtemelen temizlik esnasında anakarta da zarar verdiniz. Şimdi ilk olarak sistem özelliklerinizi yazın ve sistem açılıyorsa DMP dosyalarını gönderin:

Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

Ekran kartının fanı bozuldu ve yeni ekran kart mı al dediler sana ? Yok artık.
Kartını iade edebiliyosan et yeni bir fan tak kullan. Ayrıca anakart pili ısınmışsa pil bile bu sorunu yapıyor olabilir en kısa zamanda o pili değiştir. Normalde hiç ısınmaz. Eski ekran kartını dene bakalım açılcak mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…