H Hamsi Mert Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 150 14 Nisan 2020 #1 Bunlardan 1'inde 2 pin diğerinde 3 pin var, bunları ayrı ayrı PSU'nun kablosuna mı sokmam gerekiyor? Diğer tarafın tipi bu. (Bunun ekran kartına takacağımı biliyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Bunlardan 1'inde 2 pin diğerinde 3 pin var, bunları ayrı ayrı PSU'nun kablosuna mı sokmam gerekiyor? Diğer tarafın tipi bu. (Bunun ekran kartına takacağımı biliyorum.)
Curlier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 3 15 Nisan 2020 #2 Evet aynen yalnız malum üstünden büyük bir akım geçecek en kısa sürede uyumlu bir psu almanı tavsiye ederim.
Evet aynen yalnız malum üstünden büyük bir akım geçecek en kısa sürede uyumlu bir psu almanı tavsiye ederim.
H Hamsi Mert Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 150 15 Nisan 2020 #3 Curlier dedi: Evet aynen yalnız malum üstünden büyük bir akım geçecek en kısa sürede uyumlu bir psu almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Direkt PSU üzerinde bulunan 8 pinli (PCle) soket takabiliyor muyum? Öyleyse bu kabloyla hiç uğraşmam.
Curlier dedi: Evet aynen yalnız malum üstünden büyük bir akım geçecek en kısa sürede uyumlu bir psu almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Direkt PSU üzerinde bulunan 8 pinli (PCle) soket takabiliyor muyum? Öyleyse bu kabloyla hiç uğraşmam.
Curlier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 3 15 Nisan 2020 #4 Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama sanırım ekran kartına güç vereceksin. Direk pci bağla.
Mr_Bean Hectopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #5 Hamsi Mert dedi: Direkt PSU üzerinde bulunan 8 pinli (PCle) soket takabiliyor muyum? Öyleyse bu kabloyla hiç uğraşmam. Genişletmek için tıkla... Eğer varsa, direk güç kaynağından gelen kabloyu bağlamak en iyisidir. Ara kablo pek güvenilir değildir.
Hamsi Mert dedi: Direkt PSU üzerinde bulunan 8 pinli (PCle) soket takabiliyor muyum? Öyleyse bu kabloyla hiç uğraşmam. Genişletmek için tıkla... Eğer varsa, direk güç kaynağından gelen kabloyu bağlamak en iyisidir. Ara kablo pek güvenilir değildir.
H Hamsi Mert Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 150 15 Nisan 2020 #6 Curlier dedi: Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama sanırım ekran kartına güç vereceksin. Direk pci bağla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üzerin bulunan 8 pini beslemek istiyorum.Bunun için PSU da bulunan 8 pinli (PCle) kabloyu takmam daha mı iyi olacak?
Curlier dedi: Ne yapmak istediğini tam anlamadım ama sanırım ekran kartına güç vereceksin. Direk pci bağla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üzerin bulunan 8 pini beslemek istiyorum.Bunun için PSU da bulunan 8 pinli (PCle) kabloyu takmam daha mı iyi olacak?
Mr_Bean Hectopat Katılım 6 Nisan 2016 Mesajlar 739 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #7 Hamsi Mert dedi: Ekran kartı üzerin bulunan 8 pini beslemek istiyorum.Bunun için PSU da bulunan 8 pinli (PCle) kabloyu takmam daha mı iyi olacak? Genişletmek için tıkla... Evet, güç kaynağında bulunan kabloyu bağlamak en iyisidir dediğim gibi.
Hamsi Mert dedi: Ekran kartı üzerin bulunan 8 pini beslemek istiyorum.Bunun için PSU da bulunan 8 pinli (PCle) kabloyu takmam daha mı iyi olacak? Genişletmek için tıkla... Evet, güç kaynağında bulunan kabloyu bağlamak en iyisidir dediğim gibi.