Ekran kartının dayanabileceği maksimum sıcaklık

Ben kartımın üzerindeki plastik aksamları söküp 15 dakika 250 derece fırınlasam kart zarar görür mü? Kapasitörlerine bir şey olur mu?

Hocam kart fırınlama ne işe yariyoe bilmediğim için söylüyorum.
Sorunuza gelecek olursak hocam karttan karta değişir de 100 derceye kadar normal çalışabiliyorlae diye biliyorum zaten kart kendini kapatıyor bir yerden sonra daha da zorlarsanız tahminimce 150-160 derece civarında uzun süre durursa kart bozulacaktır.

o kartı bence artık rahat bırakın, huzur içinde ölsün.
Çipini alırım en kötü hocam tamamen ölürse.
Çipin kopan bacaklarını yeniden yapıştırmaya yarıyor.

Resmini de atar mısınız merak ettim nasıl oluyor diye şu ana kadar hiç görmedim böyle bir olay.
Fırında mı?

hocam konuyu bilmediğiniz belli, arkadaş maksimum sıcaklık derken fırınlamada dayanabileceği sıcaklık demiş. kullanım sıcaklığı değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

mantık şu videodaki gibi.

Tamam hocam 4.fırınlaması olacak bu normalde çalışacağına bahse girerim ama normalde 8 dk 200 derece yapıp hemen aldığım kartı 200 derece 15 dakika tutup içinde soğumaya bırakacağım.

Bende bildiğim kadarıyla bu yöntem geçici bir tamir yöntemi. Önerilmiyor. Elimde grafik chipi arızalı bir macbook pro var ilk bozulduğu zaman araştırmıştım.

Bende bildiğim kadarıyla bu yöntem geçici bir tamir yöntemi. Önerilmiyor. Elimde grafik chipi arızalı bir MacBook Pro var ilk bozulduğu zaman araştırmıştım.

Biliyorum hocam Ensa 600 TL fiyat çekince bu yönteme karar verdim.

Fırınlama yerine havya veya sıcak hava tabancası gibi bir şey ile deneyemez misiniz?
Şunun gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…