Ekran kartının fan hızı gidip geliyor

ALT+F4

Hectopat
Ekran kartım ASUS ROG STRIX 1660 Ti ASUS'un kendi yazlımı olan GPU Tweak 2 yazılımından fan hızı ayarlanlmıyor ve fan hızını sabit gosterdiği halde fanlar hızlanıp yavaşlıyor ,MSI Afterburner'da da denedim sonuç aynıydı, bu konu hakkında bilgili birisi varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer sorunu Youtube de Galax 1660 Super de görmüştüm. Videodaki arkadaş servisine yollamış fakat sorun yok deyip geri yollamışlar. Sizin sorununuzda aşağıdaki videodaki gibi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benzer sorunu Youtube de Galax 1660 Super de görmüştüm. Videodaki arkadaş servisine yollamış fakat sorun yok deyip geri yollamışlar. Sizin sorununuzda aşağıdaki videodaki gibi mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok rahatsız edici, kafayı yerdim.

Bu sorunu ben de yaşıyorum 1660 Super ile. Video sahibiyle konuştuktan sonra garantiye göndermekten vazgeçtim maalesef.
%35 Fan hızının altındayken yapıyor bu olayı, MSI Afterburner üzerinden %35 hıza sabitleyip kullanıyorum, yoksa kafayı yediriyor dediğin gibi.

evet aynı sıkıntı
Ben suçu Galax da buluyordum ama galiba sorun Nvidia ile alakalı.🤔
Bu arada katılıyorum, cidden rahatsız edici bir durum.
Nvidia içindeki işlemci soğutmayı fanları vs. markalar yapar.
evet aynı sıkıntı

ben aradım asus u gonder dediler.
bende yiyorum birde bu sorunu asus rog strix 1660ti yın yapmasına bir ton para verdim karşılık bumu.

İşte eğer tüm markalarda bu sorun varsa sıkıntı Nvidia nın sürücülerinde olabilir. Yani yazılımsal bir problem olabilir. Bu durumda da markaların yapabileceği pek bir şey yoktur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı