Ekran kartının fan hızını artırmak sorun yaratır mı ?

ErenDereli78

Hectopat
Daha fazla  
MSI R9 380 gaming ekran kartım oyunlarda çok ısınıyordu bende fan hızını arttırdım sorun olur mu acaba ?

MSI R9 380 gaming ekran kartım oyunlarda çok ısınıyordu bende fan hızını arttırdım sorun olur mu acaba ?

O kart şu an piyasadaki oyunları rahatlıkla kaldırabilen bir kart.Yani aşırı derecede ısındıracak bir oyun yoktur diye düşünüyorum.Bence ekran kartında bir sorun olmalı.

Twin fronzr sogutucu olduğundan dolayı belirli bir sıcaklıkta fanlar çalışıyor msı soğutması gayet iyi bir sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de öyle. Hızlandırmana gerek yok yani.

Cs GO da 67 dereceye varıyor sıcaklığı MSI Afterburnerden kontrol ediyorum fanları hızlandırdım 50 dereceyi geçmiyor şuan. Arttırmadan önce oyunu kapadıktan yarım saat sonra bile 55 derece civarı oluyordu şuan 27 derece olarak görünüyor. Ses problem değil kulaklık kullanıyorum zaten.

67 derece bir sıcaklık değilki ısınma olarak ondan mı bahsettiniz acaba bence şükredin ve oyununuzu oynamaya devam edin hemde bir AMD kartına sahipsiniz aşırı normal bir sıcaklık yani neye göre sıcak bulduysanız.

Önceki ekran kartım nvidiaydı şimdi 67 yi görünce hafif bi korku sardı içimi. Alışkın olduğum bi sıcaklık değil ancak şuan 45 i geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…