Ekran Kartının Fanını Nasıl Ayarlayabilirim?

DIABLO36

Kilopat
AORUS RTX 2060S model ekran kartı kullanıyorum ve görselliği fazlasıyla ön planda olduğu için dikey ekran kartı tutacağı ile beraber monte ettim. Ama bildiğiniz üzere bu kartlar belirli bir sıcaklığa ulaşmadığı sürece çalışmıyorlar. Ekran kartımın düşükte bir hız da olsa çalıştırmak ve görsellik için fanlarının dönmesini istiyorum. Bu konuda hangi uygulamadan yararlanmalıyım?

Ekran kartımın fanını düşük devirde buradan çalıştırmak için hangi adımları takip etmem gerek? Daha önce kullanmadığım için bilgim yokta.
++

Ok ile gösterdiğim yeri aktif edip daha sonra en düşük %25'e getirince fanlar dönmeye başlıyor. Yani fan hızım %25 oluyor değil mi? Böyle çalışmasında bir sorun olur mu?

Screenshot_1.png

bişey soracamda yardım ederseniz sevinirim
dun yine oyun oynuyorum powerden kıvılcım geldi ve
sigorta atı sonra kaldırdım sigortayı geldim ekran kartının fanı 1kez dönuyo duruyo sonr ekran karı çalımıyor on board takınca çalışıyor
ne yapmalıyım sıkıntı powerdenmi yoksa ekran kartındanmı
Yeni konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Ekran kartımın fanını düşük devirde buradan çalıştırmak için hangi adımları takip etmem gerek? Daha önce kullanmadığım için bilgim yokta.
++

Ok ile gösterdiğim yeri aktif edip daha sonra en düşük %25'e getirince fanlar dönmeye başlıyor. Yani fan hızım %25 oluyor değil mi? Böyle çalışmasında bir sorun olur mu?

Eki Görüntüle 447495
Şu şekilde bir fan grafiği işinizi görecektir.
fan eğrisi.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı