MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #1 Merhaba, 3 ay önce hazır sistem almıştım. Ekran kartımın kutusunda ve ekran kartımda seri numarası yazıyor mu? Yazıyor ise kaç hanelidir seri numaraları? Ekran kartımın seri numarasını nasıl öğrenebilirim? Gerçekten sıfır olarak bana ulaştığının sağlamasını yapabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba, 3 ay önce hazır sistem almıştım. Ekran kartımın kutusunda ve ekran kartımda seri numarası yazıyor mu? Yazıyor ise kaç hanelidir seri numaraları? Ekran kartımın seri numarasını nasıl öğrenebilirim? Gerçekten sıfır olarak bana ulaştığının sağlamasını yapabilir miyim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #2 Benim ekran kartının alt kısmında (kasaya takınca yukarıya bakan kısım) etiket var orada yazıyor her şeyi. Artı 0 Eksi
Benim ekran kartının alt kısmında (kasaya takınca yukarıya bakan kısım) etiket var orada yazıyor her şeyi.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.858 Çözümler 19 Yer Çorum 12 Ekim 2021 #3 Kutusunda da, kartın üzerindeki etikette de yazıyor olması gerek. Artı 0 Eksi
KS KS MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #4 Talha Tuna dedi: Benim ekran kartının alt kısmında (kasaya takınca yukarıya bakan kısım) etiket var orada yazıyor her şeyi. Genişletmek için tıkla... Bende de var onlardan Artı 0 Eksi
Talha Tuna dedi: Benim ekran kartının alt kısmında (kasaya takınca yukarıya bakan kısım) etiket var orada yazıyor her şeyi. Genişletmek için tıkla... Bende de var onlardan
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2021 #5 MakeMyDay dedi: Bende de var onlardan Genişletmek için tıkla... Orada yazmıyor mu ? Artı 0 Eksi
KS KS MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #6 İbrahim Çağatay dedi: Kutusunda da, kartın üzerindeki etikette de yazıyor olması gerek. Genişletmek için tıkla... Peki kaç haneli ve sadece sayıdan mı oluşuyor seri numarası? Yani belki araya harflerde girmiştir M15390212309H1 gibi. Artı 0 Eksi
İbrahim Çağatay dedi: Kutusunda da, kartın üzerindeki etikette de yazıyor olması gerek. Genişletmek için tıkla... Peki kaç haneli ve sadece sayıdan mı oluşuyor seri numarası? Yani belki araya harflerde girmiştir M15390212309H1 gibi.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.858 Çözümler 19 Yer Çorum 12 Ekim 2021 #7 Markadan markaya değişiklik gösterebilir. Sadece sayılardan da oluşabilir, harf sayı karışıkta olabilir. Artı 0 Eksi
Markadan markaya değişiklik gösterebilir. Sadece sayılardan da oluşabilir, harf sayı karışıkta olabilir.
KS KS MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 Yer İstanbul 12 Ekim 2021 #8 Talha Tuna dedi: Orada yazmıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler yazıyor ama seri numarası mı işte bilmiyorum ondan soruyorum ya Artı 0 Eksi
Talha Tuna dedi: Orada yazmıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler yazıyor ama seri numarası mı işte bilmiyorum ondan soruyorum ya