buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 7 Aralık 2018 #21 toprox dedi: Belki başlatmamıştır. Genişletmek için tıkla... Kart alındığı an başlatılıyor diye biliyorum. Eğer kartı daha önce biri kullandıysa onun aldığı tarihten başlıyor.
toprox dedi: Belki başlatmamıştır. Genişletmek için tıkla... Kart alındığı an başlatılıyor diye biliyorum. Eğer kartı daha önce biri kullandıysa onun aldığı tarihten başlıyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 7 Aralık 2018 #22 Fatura kesildiği zaman garanti başlar.
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #23 buzdolabi102 dedi: Kart alındığı an başlatılıyor diye biliyorum. Eğer kartı daha önce biri kullandıysa onun aldığı tarihten başlıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum sağolun.
buzdolabi102 dedi: Kart alındığı an başlatılıyor diye biliyorum. Eğer kartı daha önce biri kullandıysa onun aldığı tarihten başlıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum sağolun.