Ekran kartları eski fiyatlarına geri dönecek algısı

Hiç sanmıyorum ama siz bilirsiniz. Aynı filmi 2017'de de izledik. 3K'ya aldığım GTX 1080 1 hafta içerinde 7K olmuştu, 3 ay sonra tekrar 3K'ya indi.

2 tane anti coin haberine bakar piyasanın normale dönmesi.
Pandeminin de, vergilerin de, yani her şeyin etkisi var aslında. Her şeyi sadece pandemi sadece mining veya sadece kura atmamak gerek.
Verginin etkisi yok, tek bir vergi var PC ürünlerinde KDV o da dünyanın birçok ülkesinde var, Almanya dahil. Hatta Almanya'da %20 bizde %18.
 
Hiç sanmıyorum ama siz bilirsiniz. Aynı filmi 2017'de de izledik. 3K'ya aldığım GTX 1080 1 hafta içerinde 7K olmuştu, 3 ay sonra tekrar 3K'ya indi.

2 tane anti coin haberine bakar piyasanın normale dönmesi.

Verginin etkisi yok, tek bir vergi var PC ürünlerinde KDV o da dünyanın birçok ülkesinde var, Almanya dahil. Hatta Almanya'da %20 bizde %18.

Bizlerde sizin düşündükleriniz gibi olsun tabii ki isteriz ancak bu bilgileri büyük ticaret firmaların ceo larından aldığımız bilgilere dayanarak söylüyoruz. Tamamen onların yalancısıyız inşallah yalan söylüyorlardır.
 
Yükselişin tek bir sebebi olmak zorunda değil birçok şey etken, ayrıca en basitinden şu an fiyatların düşmesini bekleyen biri o zamana kadar dolar 10 lira olursa daha da pahalıya alır evet var böyle bir gerçek maalesef ülkece ileri gitmediğimiz açık ekonomide. Ara ara japon İngiltere Fransa Amazon konuları açılıyor oradan bir parça alabilirsiniz. Ben dün 2100'e 1660S aldım ( 3 ay kargo süresi var ve garantisi yok maalesef ) 5400'e de 3060 Ti aldım ( bu da aynı şekilde ) fakat kullanacağım yani en azından. Fabrika satışlarından bulabilirsiniz böyle ucuz ürünleri riski kabul ediyorsanız. Etmiyorsanız maalesef fiyatların düşmesini beklemek bambaşka bir risk. Ethereum düşecek diye beklerken o da BTC gibi 50 bin dolar olabilir çünkü niye olmasın.
Ürünü amazon'dan mı aldınız? Ve 2100₺ içinde vergi dahil mi?
 
Tayvan'daki Kuralık yüzünden mayıs ayına kadar İstenilen miktarda yağmur yazma ise Çip üretiminde AKsaklıklar meydana gelecek ve dünyada hiçbir büyük marka Teknolojik alet üretemiycek Bununla birlilkte Fiyatların fahiş seviyelere çıkılacağı öngörülüyor.
 
Tayvan'daki kuralık yüzünden mayıs ayına kadar istenilen miktarda yağmur yazma ise çip üretiminde aksaklıklar meydana gelecek ve dünyada hiçbir büyük marka teknolojik alet üretemiycek bununla birlilkte fiyatların fahiş seviyelere çıkılacağı öngörülüyor.

Çok önemli bir bilgi, paylaştığınız için teşekkür ederim.
 
Bende hem 3400G var hem RX 570 şuan için sıkıntı yok. RX 570'i ne olur ne olmaz deyip 2020 Ocak ayında 1.012 TL'ye almıştım. Hatta 5 ay önce Asus Rog Strix GTX 1650 Super de alacaktım son anda vazgeçtim, fiyatı 2160 TL'ydi. Bunda biraz pişmanlık olmadı değil.
 
Bende hem 3400G var hem RX 570 şu an için sıkıntı yok. RX 570'i ne olur ne olmaz deyip 2020 Ocak ayında 1.012 TL'ye almıştım. Hatta 5 ay önce ASUS ROG STRIX GTX 1650 Super de alacaktım son anda vazgeçtim, fiyatı 2160 TL'ydi. Bunda biraz pişmanlık olmadı değil.

ASUS ROG RX 5600XT aldım geçen sene kasım'da 2600'e şimdi 6500 TL veriyorlar satmıyorum. Dursun.
 
Şu anda en büyük uluslararası ticaret firmaların öngördüğü stokların düzelme tarihi 2021 Ağustos Eylül ayı olarak tahmin ediliyor.
Evet bu bir algı yönetimidir. Çünkü onların işine bu şekilde geliyor.
Ayrıca 1e5 kazanmak çünkü üretenin de tüketiciye ulaştıranında işine geliyor. Süreç böyle olunca karaborsacılarda bu sürecin tuzu biberi oluyor. Bak dostum sen ben hata yapabiliriz. Fakat Nvidia, AMD gibi binlerce mühendisin çalıştığı firma bunu yapamaz ve sürece bakarsan tesadüf olmadığını çok net görebilirsin. 1 kişi yanıldı hadi 2 hadi 5. O kartların projesi vs kaç kişinin elinden geçiyor? Neymiş 3060 ta hata yapmışlar vs vs. Yapamazsın kardeşim. Yapmadın da. Öyle istediler öyle oldu. Algı yönetimine tekrar değinecek olursak bu aslında fiyatları belirli bir süre daha bu seviyelerde belki de yukarısında tutmak için yapılan haberler bütünü. Saygılarımla..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı