Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 Selam, ben bir sistem toplayacağım da onun için ekran kartı seçiyorum. Düşündüklerim: MSI Radeon RX460 2G GDDR5 OC. MSI Radeon RX460 4 GB GDDR5 OC. OC: Overclock Edition. Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
Selam, ben bir sistem toplayacağım da onun için ekran kartı seçiyorum. Düşündüklerim: MSI Radeon RX460 2G GDDR5 OC. MSI Radeon RX460 4 GB GDDR5 OC. OC: Overclock Edition. Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 Fabrika çıkışı OC yapılmış olarak geliyorlar. Sorun çıkmaz.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 22 Ekim 2020 #3 Overclock isterseniz yapabilirsiniz tabi. Kartlar fabrikasyon olarak Overclock'lu.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 22 Ekim 2020 #4 Barış Dinç dedi: Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Sonlarındaki "OC" ibaresi onların fabrika çıkışlı OC edildiğini anlatır, OC yapılabileceğini değil.
Barış Dinç dedi: Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız. Sonlarındaki "OC" ibaresi onların fabrika çıkışlı OC edildiğini anlatır, OC yapılabileceğini değil.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 22 Ekim 2020 #5 Sorun çıkmaz. Bildiğim kadarıyla kendiliğinden overclocklu.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 22 Ekim 2020 #6 Barış Dinç dedi: Selam, ben bir sistem toplayacağım da onun için ekran kartı seçiyorum. Düşündüklerim: MSI Radeon RX460 2G GDDR5 OC. MSI Radeon RX460 4 GB GDDR5 OC. OC: Overclock Edition. Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... OC'lu olarak geliyor o kartlar zaten kullanırsınız.
Barış Dinç dedi: Selam, ben bir sistem toplayacağım da onun için ekran kartı seçiyorum. Düşündüklerim: MSI Radeon RX460 2G GDDR5 OC. MSI Radeon RX460 4 GB GDDR5 OC. OC: Overclock Edition. Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... OC'lu olarak geliyor o kartlar zaten kullanırsınız.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 22 Ekim 2020 #7 Hocam o kartlar zaten elinize Overclock'lu bir şekilde geliyor, bu yüzden herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.
Hocam o kartlar zaten elinize Overclock'lu bir şekilde geliyor, bu yüzden herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.216 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #8 Fabrika çıkışlı OC yapılmış anlamına geliyor.
3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 22 Ekim 2020 #9 Pek bir anlamı yok pazarlama stratejisi, fabrikadan hız aşırtmalı oluyor. Özel bir işlem yapmanıza gerek yok.
Pek bir anlamı yok pazarlama stratejisi, fabrikadan hız aşırtmalı oluyor. Özel bir işlem yapmanıza gerek yok.
Eren Kalkan Centipat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 32 22 Ekim 2020 #10 Barış Dinç dedi: Selam, ben bir sistem toplayacağım da onun için ekran kartı seçiyorum. Düşündüklerim: MSI Radeon RX460 2G GDDR5 OC. MSI Radeon RX460 4 GB GDDR5 OC. OC: Overclock Edition. Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma demektir eger uygulamanın kendi OC varsa sıkıntı yok. Ancak fazla OC yakabilir sogutması varsa NP hız aşırtma sayesinde FPS artışı yaşayabilirsin .
Barış Dinç dedi: Selam, ben bir sistem toplayacağım da onun için ekran kartı seçiyorum. Düşündüklerim: MSI Radeon RX460 2G GDDR5 OC. MSI Radeon RX460 4 GB GDDR5 OC. OC: Overclock Edition. Fakat ben bu kartları alıp da overclock yapmadan kullanabilir miyim? Kullanırsam sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma demektir eger uygulamanın kendi OC varsa sıkıntı yok. Ancak fazla OC yakabilir sogutması varsa NP hız aşırtma sayesinde FPS artışı yaşayabilirsin .