Ekran kartlarının yenileri daha mı performanslı?

EgemenYvz16

Hectopat
Aynı özelliklere sahip ekran kartlarının eskisi ve yenisi arasında fark var mıdır? İkisi de 0 olacak.
Örnek: NVIDIA 420 GT.
İle aynı özelliklere sahip günümüzde üretilen herhangi bir marka ekran kartı arasında ne tür fark vardır?

Aynı özelliklere sahip yeni ve eski kartlar derken? Yeni kartlar elbette eski kartlara göre daha performanslı ama elbette her yeni kart, eski kartlardan güçlü değil. Modele göre değişir. Güncel olması her zaman daha güçlü olacağı manasına gelmiyor.

Aynı özelliklere sahip ekran kartlarının eskisi ve yenisi arasında fark var mıdır? İkisi de 0 olacak.
Örnek: NVIDIA 420 GT.
İle aynı özelliklere sahip günümüzde üretilen herhangi bir marka ekran kartı arasında ne tür fark vardır?

Mesela GTX780 Ti 1050 Ti'dan çok daha güçlüdür ama 3 yıl daha eski.

Arkadaş eski bir ekran kartının eşdeğeri yeni bir ekran kartı ile arasında fark olur mu gibi demek istemiş sanırım.
Aynen öyle demek istedim benim ekran kartım nvidia 420 gt
özellikleri: 2 gb 128 bit ddr3
bu eski bir ekran kartı bildiğim kadarıyla aynı özelliklere sahip olan 2020 de üretilmiş bir ekran kartından farkı varmıdır demek istemiştim
İkisi de 0 diyelim eskiden üretilmiş olan ekran kartı mı daha iyidir yoksa 2020 yapım aynı özelliklere sahip olan ekran kartı mı daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı