Ekran kartsız 5500 TL sistem önerisi

Bütçe
5500
@Rivadex bir de B550-A Pro için o fiyat muazzam ancak bütçeyi fazla zorluyorsa VDH de rahatlıkla alınır. Bir-iki eksiği olduğu muhakkak ama 300 lira da daha ucuz.
@Ali Altun bütçe tamamsa beklemeden al Rivadex'in dediklerini. Şansına hepsinin fiyatları uygun.
Yarın sipariş edeceğim. RM650x konusunda da itopya indirimi bitmeden alayım diye parayı bulduğum gün bitti. 750'ye DEY Elektronik gibi bir yerden buldum ama yorumları iç açıcı değildi açıkçası. Şanssızlık.

@Ali Altun, DEY Elektronik güvenilir, İtopya'nın Hepsiburada, N11 gibi yerlerdeki mağazasıydı yanlış hatırlamıyorsam, hatta ürünlerin kutusunda İtopya yazılı bant bulunuyordu.

=6.012TL
Gördüğünüz üzere kasa için fan eklemedim, fan da almak isterseniz anakartı bununla değiştirip, bu fandan iki tane alabilirsiniz:
Hocam Pro-VDH anakart almaya karar verdim, kaç tane ARGB fan bağlayabiliyorum bunu öğrenebilir miyim? İşlemci fanının da ARGB modelini alıp attığınız fanları alıp ARGB'ye elverişli yapmak istiyorum sistemi, ramleri de RGB yapabilirim belki. 829'a corsair RGB 3200 mhz cl16'lar var.
Para hesaba anca düşünce yeni alabildim.
DEY Elektronik'te 775'e RM650x buldum umarım sıkıntı çıkmaz.Aldığım sistem:
PSU:RM650x
Anakart:B550-A Pro
Ram: 3200 mhz cl16 8x2 corsair rgb ram
İşlemci:R5 5600x
SSD: XPG 512 gb
Stok fanla bir süre idare edebileceğimi düşündüm, 1-2 haftaya attığınız ID fanla birlikte 2 kasa fanı daha alacağım. Teşekkürler hepinize.
Merak eden varsa diye: Toplam 5600 gibi bir fiyata denk geldi. r5 5600x'i amazondan 2500'e alacakken gecikme nedeniyle 2900'dan almak biraz kötü etkiledi ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı