Bilgisayar toplamak istiyorum RTX 3060'lı ama tekli ürün olarak fahiş fiyatta, sistem olarak da istediğim parçalar yok. Hepsi stok eritmek için kullanılan parçalar. Sistemi toplayıp ekran kartı olarak da GT 630 kullansam, ekran kartları stoğu düzelene kadar ne kadar mantıklı olur?
Yoksa sistemleri mi takip edeyim?
Bütçem 10.000-12.000 arası uzun zamandır bekliyorum ve ramazan ayı yaklaşıyor ya hazır sistem bakacağım ya da diyorum ki ekran kartsız RTX 3060'a darboğaz olmayacak bir şekilde sistem toplayıp onda GT 630 kullanayım.
Zamanımı şöyle değerlendirmek için açtım bu konuyu zaten sistemi toplayıp GT 630 ile idare etmeyi planlıyorum ama ekran kartı stokları ne zaman gelir? Orası biraz riskli.
ekran kartı hariç diğer donanım parçalarının fiyatları şu an zamlı mı? r5 5600x işlemci koymayı düşünüyorum sisteme? 2900 3000 TL bir fiyatı var
Ekran kartı alana kadar kasa kasa oynarsın. Sadece işlemci ile oynayacaksan kaliteli APU sistem alırsın, ekran kartı alana kadar sabredersin. Ekran kartını alırsan da şıkır şıkır oynarsın.
Ekran kartı alana kadar kasa kasa oynarsın. Sadece işlemci ile oynayacaksan kaliteli APU sistem alırsın, ekran kartı alana kadar sabredersin. Ekran kartını alırsan da şıkır şıkır oynarsın.
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3060ti ekran kartlı Deluxe 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Şu an kampanya da ve alınabilir durumda olan tek RTX3060 sistem diyebilirim.