Ekran kartsız VDS nasıl oyun açabiliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chivalry

Kilopat
Kendi bilgisayarım kötü olduğu için oyun oynarken arkada bir şey çalıştıramıyorum. Oyun dışındaki diğer işlerimi (Chrome, Discord vs.) Daha hızlı halletmek için en ucuzundan bir VDS kullanıyorum (4 çekirdek 2 GB RAM). Geçen gün bir Minecraft açmayı deneyeyim dedim. Ve 10 FPS'de dahi olsun açtı? Bu nasıl oldu işlemcinin içindeki ufak grafik birimi mi çalıştırdı acaba. Çok şaşırdım bilgisi olan cevaplayabilir mi?

Hangi işlemciye sahip olduğunu biliyor musunuz?
1631115801515.png

Resimdeki işlemci herhangi bir 3D hızlandırıcı kullanmıyor. Büyük ihtimal sadece openGL desteği olan oyunları çalıştırır.
Cevap için teşekkürler hocam. Ufak bir sorum daha olucak ben bu vds'e aylık 25tl ödüyorum sizce nasıl? TR'de daha ucuzu olduğunu sanmıyorum. 1çekirdek 1cpu'ya 30tl isteyen firmalar vardı..

9:39'da 3D işleri işlemcinin yaptığını söylüyor. Videoda görüntü almak için değişik bir cihaz kullanıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevap için teşekkürler hocam. Ufak bir sorum daha olucak ben bu vds'e aylık 25tl ödüyorum sizce nasıl? TR'de daha ucuzu olduğunu sanmıyorum. 1çekirdek 1cpu'ya 30tl isteyen firmalar vardı..
Bunun için net bir yanıt veremem hocam mesela 4gb ram 4 çekirdek sunucuyu 30tl'ye satan bir firma vardı aklıma gelmedi şuan ee iyi tamam ucuz bağlantı kopma problemi de yok yanlış windows sürümünü kurdum format limitim dolmuştu destek talebine 1 hafta sonra cevap verdiler sorunu halledene kadar 20 gün geçti yani böyle olduktan sonra isterse 5 lira olsun. VDS'yi kullanım amacı dışında kullanıyorsunuz biraz boşa para gibi.

Bunun için net bir yanıt veremem hocam mesela 4gb ram 4 çekirdek sunucuyu 30tl'ye satan bir firma vardı aklıma gelmedi şuan ee iyi tamam ucuz bağlantı kopma problemi de yok yanlış windows sürümünü kurdum format limitim dolmuştu destek talebine 1 hafta sonra cevap verdiler sorunu halledene kadar 20 gün geçti yani böyle olduktan sonra isterse 5 lira olsun. VDS'yi kullanım amacı dışında kullanıyorsunuz biraz boşa para gibi.
Firmadan firmaya değişir bu durum. Ben daha hiçbir problem yaşamadım. Kendi bilgisayarıma kötü dediğimi pek vurgulayamamışım sanırım. Bir tarayıcıya girip birşey aratıcağımda dahi 5 dakikam gidiyor, vds'de sadece 10 saniye. Kendimce bir çözüm olarak kullanıyorum. Ayrıca burada ödediğim ücret de yüksek değil. İki öğün yemek fiyatına 1 aylık hizmet veriyor adamlar.
9:39'da 3D işleri işlemcinin yaptığını söylüyor. Videoda görüntü almak için değişik bir cihaz kullanıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgilendirme için teşekkürler.
Konu kitlenebilir. Gerekli bilgilendirmeleri yapan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı