Ekran kaydedici önerisi

Arkadaşlar sizce Movavi screen recorder nasıl bir şeçim ben beğendim okey derseniz bunu da düşüneceğim.
Bandicam'ya da Xbox'un kayıt özelliği işinizi görür.

Dostum Xbox Game Bar kalitesiz çekiyor (bence) ve masaüstünü kaydetmiyor çoğu şeyde kendini kapatıyor yeniden kayıt açmak zorunda kalıyorum.

i5-2410M 4 GB RAM'li laptopta sorunsuz OBS'le Zoom'da ders kaydı alabiliyorum. OBS neden kullanmak istemiyorsunuz?

OBS istemiyorum demiştim.
O da güzeldir ve mükemmeldir.

Acaba Movavi screen recorder da MP4 video alabilir miyim videosunu çeken insanlar sadece mkv formatında çekmiş de.
PC'yi çok kullanmasına bir şey diyemem ancak fan sesi için gürültü filtreleme, gürültü bastırma filtreleriyle oynadınız mı? Klasikleşti derken?

Çok popülerleşti demek istedim ve gürültü filtreleriyle ilgileneceğim

OBS istemiyorum demiştim.

Acaba Movavi screen recorder da MP4 video alabilir miyim videosunu çeken insanlar sadece mkv formatında çekmiş de.

Çok popülerleşti demek istedim ve gürültü filtreleriyle ilgileneceğim.

Çok popülerleşmesini bir programı kullanma ölçütü olarak alıyorsan alçı olmayan bir duvara birkaç kere kafa atmanı öneririm, daha etraflıca düşünürsün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı