Merhaba. Minecraft oynuyorum ve video çekmek istiyorum fakat OBS ve Streamlabs kastırıyor. Önerebileceğiniz bir uygulama var mı? (Bandicam demeyin).
İşlemci: İntel i5 4200MOBS kastırmaz, ayarları kastırır. Sisteminizi ve çekeceğiniz kaliteyi söyleyin size uygun ayar vereyim.
İntelde öyle birşey yok amd radeon software kurunca oyunlar kasıyo driveri driver boosterdan kuruyorum kasma olmuyo o yüzden olmazEkran kartının kendi ekran kaydedicisini kullan.
Kaydı ekran kartından 720p, keskinleştirilmiş boyutlandırma 36, 30 fps şeklinde kayıt almayı dene. 5000 Bitrate ver, görüntüde çamurlaşma olursa bitrate arttır. Donma olursa o sistemde kayıt alınmaz demektir.İşlemci: İntel i5 4200M
6 GB RAM
Laptop Kullanıyorum 2 Ekran Kartı Var.
1. Ekran Kartı: İntel HD Graphics 4600
2. (Dahili) AMD RADEON HD 8600/8700M
teşekkür ederim 60 fps çekmek istiyorum deneyeceğimKaydı ekran kartından 720p, keskinleştirilmiş boyutlandırma 36, 30 fps şeklinde kayıt almayı dene. 5000 Bitrate ver, görüntüde çamurlaşma olursa bitrate arttır. Donma olursa o sistemde kayıt alınmaz demektir.
60 fps için bitrateyi arttırmanız gerekebilir, mantığı kavradıktan sonra siz kendiniz de denersiniz.teşekkür ederim 60 fps çekmek istiyorum deneyeceğim
obs sorun çıkarırsa onuda deneyeceğim teşekkür ederimD3Gear öneriyorum.
teşekkür ederim işe yaradı60 fps için bitrateyi arttırmanız gerekebilir, mantığı kavradıktan sonra siz kendiniz de denersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.