Ekran kendiliğinden kapanıyor

rockhe4d

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle iyi günler benim 1 yıllık bir bilgisayarım var özellikleri alta oyun oynarken sadece monitör no Signal deyip kendini kapatıyor rama sesler devam ediyor ve kasa kapanmıyor ve bunu bilgisayarı tuştan kapayarak çözüyordum bazen ise kapandıktan sonra açarken bile görüntü gelmiyordu sıcaklıklara baktım ısınma yok bu sabah ise oyunda sıkıntı çıkmadı her şey soğudu nette gezerken ekran gitti yardımcı olursanız sevinirim.

Özellikler:
  • R5 1400.
  • RX580 Sapphire 8 GB.
  • Prime A320M-F
  • 16 GB Apacer Panther RAM.

BIOS güncel.
Ekran kartı güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Efendim sadece başka kablo deneme imkanım var onu da yaptım bu sefer kasanın tuşuna basinca kasa 5 saniye çalişip kendini kapa aç yapmaya başladı.

Büyük ihtimalle sorun ekran kartında ama emin olamıyorum isterseniz bir bilgisayarcıya götürün o tam olarak sorunu bulur diye düşünüyorum.

Başka bir ekran kartıyla deneme şansınız var ise deneyin.
Başka bir kablo ile deneyin.
Monitörü değiştirip deneyin.
Bunları dener misiniz?
Efendim kablo değiştirme imkanım var kabloyu değistirdim bu sefer ise kasa kendini 5 saniye çalıştırıp kapatmaya başladı böyle kapanıp açılıyordu
Büyük ihtimalle sorun ekran kartında ama emin olamıyorum isterseniz bir bilgisayarcıya götürün o tam olarak sorunu bulur diye düşünüyorum.
Tamam teşekkür ediyorum iyi akşamlar

Merhaba yeni konu açmalımıyım bilmiyorum eğer öyle ise kusura bakmayın
bugün şunu fark ettim ekran kartımın ucundaki psudan gelen kabloyu pc kapandıktan ve açarken ekran gelmez iken pc yi tekrar kapayım kabloları çıkarıp 5 saniye bekleyip takınca ekranın geldiğini fark ettim sizce problem nedir

Merhaba yeni konu açmalımıyım bilmiyorum eğer öyle ise kusura bakmayın
bugün şunu fark ettim ekran kartımın ucundaki psudan gelen kabloyu pc kapandıktan ve açarken ekran gelmez iken pc yi tekrar kapayım kabloları çıkarıp 5 saniye bekleyip takınca ekranın geldiğini fark ettim sizce problem nedir
ekran kartını resetliyo gibi bir şey yapmışsın normal ekranın gelmesi senin de sorunun oyun esnasında siyah ekran almaksa wattman hatasını araştır

ekran kartını resetliyo gibi bir şey yapmışsın normal ekranın gelmesi senin de sorunun oyun esnasında siyah ekran almaksa wattman hatasını araştır
undervolt yaptım ve clock hızını 1366 dan 1300 yaptım şimdi test edicem
yaptığım ayar hiçbir işe yaramı ama şunu fark ettim kapanacağı zaman fanlar az dönüyor benim yaptığım fan ayarını kullanmıyor ama undervolt işlemini ya yanlış yaptım yada bu çözüm benim için işe yaramadı
Arkadaşlar Çözümü Buldum Tek Yapmam Gerekn DHCP yi Kapatmakmış DHCP yi ise Ekran Bölümünde Geçersiz kıların altında bulabilirsiniz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı