Ekran koruyucusuz iPhone 12 mini kullanılır mı?

iPhone 12 mini kullanıyorum ve telefona mat ekran koruyucu taktırdım. Kılıfı dikkatlice takmama rağmen koruyucuyu kaldırdı ve kenarları hava aldı. Gittikçe de açılıyor. Telefonu dikkatli kullanan biriyim, ekran koruyucusuz kullansam sizce sıkıntı olur mu? Veya ekran koruyucusunu kaldırmadan nasıl kılıf takabilirim, ne tarz kılıf takabilirim ince silikon tarzı mı?

Düşerse 25 tane ekran koruyucu maliyeti eder yaptırması.

iPhone 12 mini kullanıyorum ve telefona mat ekran koruyucu taktırdım. Kılıfı dikkatlice takmama rağmen koruyucuyu kaldırdı ve kenarları hava aldı. Gittikçe de açılıyor. Telefonu dikkatli kullanan biriyim, ekran koruyucusuz kullansam sizce sıkıntı olur mu? Veya ekran koruyucusunu kaldırmadan nasıl kılıf takabilirim, ne tarz kılıf takabilirim ince silikon tarzı mı?

Sakın kullana olmuş 13 bin TL.

Ya zaten fiyatında değilim taktırdım da fakat köşeleri gittikçe açılıyor ve beni rahatsız ediyor ama yeni taktırınca yine köşeleri açılıcak ve aynı şey olacak. Bunu engellemek için ne tarz bir kılıf kullanabilirim? Veya mat vs. yerine direkt kırılmaz cam mı taktırmalıyım bilemedim.
Hocam belirli markaların birbiriyle uyumlu kılıf ve ekran koruyucularına bakmanızı öneririm. Örneğin Spigen ve ESR markalarında kendi kılıfları kendi ekran koruyucularıyla uyumlu bir biçimde. Her iki markada da ekran koruyucular yanında hizalama aparatı da geliyor böylelikle fabrika çıkışlı gibi tam hizalı camı oturtabiliyorsunuz. İki markanın ürünleri arasında ESR Alliance'ı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı