kundurasevenler Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar hiçbir şey yoktu Valorant oynarken oldu. Adamı izlerken o kişi ekranını çevirirse bir şey yok ama ben ekranı çevirdiğimde pikselleşmeye başlıyor korkuyorum. Dosya Ekleri 20250731_165813.jpg 165,8 KB · Görüntüleme: 28 20250731_165821.jpg 190 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar hiçbir şey yoktu Valorant oynarken oldu. Adamı izlerken o kişi ekranını çevirirse bir şey yok ama ben ekranı çevirdiğimde pikselleşmeye başlıyor korkuyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.331 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 31 Temmuz 2025 #2 Monitörün modeli nedir? kundurasevenler dedi: Adamı izlerken o kişi ekranını çevirirse bir şey yok ama ben ekranı çevirdiğimde pikselleşmeye başlıyor korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörle bir ilgisi yok o zaman. Sadece kendiniz oynarken mi oluyor? Artı 0 Eksi
Monitörün modeli nedir? kundurasevenler dedi: Adamı izlerken o kişi ekranını çevirirse bir şey yok ama ben ekranı çevirdiğimde pikselleşmeye başlıyor korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörle bir ilgisi yok o zaman. Sadece kendiniz oynarken mi oluyor?
KS KS kundurasevenler Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 steelumut dedi: Monitörün modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Asus tuf gaming 180hz steelumut dedi: Monitörün modeli nedir? Monitörle bir ilgisi yok o zaman. Sadece kendiniz oynarken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım amd yazılımına girip fabrika ayarlarına getirdim sonrada tekrar ayarladım oldu Son düzenleme: 31 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Monitörün modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Asus tuf gaming 180hz steelumut dedi: Monitörün modeli nedir? Monitörle bir ilgisi yok o zaman. Sadece kendiniz oynarken mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım amd yazılımına girip fabrika ayarlarına getirdim sonrada tekrar ayarladım oldu