Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 22 Eylül 2020 #1 Selamlar sabah bilgisayarı açtım ve ekran böyleydi, daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı, nasıl düzeltebilirim? Hata hangi bileşende olabilir? Ekran görüntüsü alınca normal gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2020
Selamlar sabah bilgisayarı açtım ve ekran böyleydi, daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı, nasıl düzeltebilirim? Hata hangi bileşende olabilir? Ekran görüntüsü alınca normal gözüküyor.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 22 Eylül 2020 #2 Hocam büyük ihtimalle kullandığınız VGA veya HDMI kablosu ile alakalı. Çıkarıp yeniden takmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam büyük ihtimalle kullandığınız VGA veya HDMI kablosu ile alakalı. Çıkarıp yeniden takmayı dener misiniz?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 22 Eylül 2020 #3 Kabloda bir sorun olabilir, kablo ile oynamayı demeyin. Artı 0 Eksi
KS KS Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 22 Eylül 2020 #4 furkanbgbr dedi: Hocam büyük ihtimalle kullandığınız VGA veya HDMI kablosu ile alakalı. Çıkarıp yeniden takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanıyorum 2 tane VGA kablosu ile denedim ama sonuç aynı. baran_basaran dedi: Kabloda bir sorun olabilir, kablo ile oynamayı demeyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
furkanbgbr dedi: Hocam büyük ihtimalle kullandığınız VGA veya HDMI kablosu ile alakalı. Çıkarıp yeniden takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü kullanıyorum 2 tane VGA kablosu ile denedim ama sonuç aynı. baran_basaran dedi: Kabloda bir sorun olabilir, kablo ile oynamayı demeyin. Genişletmek için tıkla...
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 22 Eylül 2020 #5 Baytengis dedi: Dönüştürücü kullanıyorum 2 tane VGA kablosu ile denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Monitöre bağlı güç kablosu ve mavi girişli VGA kablosundan olma ihtimali yüksek. Ekran görüntüsünde normal veriyorsa kablolardan olmalı. Baytengis dedi: Dönüştürücü kullanıyorum 2 tane VGA kablosu ile denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüler çok iyi değillerdir. Yani geneli sorunlu olabiliyor. O yüzden 3. VGA kablosuyla bir dene derim Artı 0 Eksi
Baytengis dedi: Dönüştürücü kullanıyorum 2 tane VGA kablosu ile denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Monitöre bağlı güç kablosu ve mavi girişli VGA kablosundan olma ihtimali yüksek. Ekran görüntüsünde normal veriyorsa kablolardan olmalı. Baytengis dedi: Dönüştürücü kullanıyorum 2 tane VGA kablosu ile denedim ama sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüler çok iyi değillerdir. Yani geneli sorunlu olabiliyor. O yüzden 3. VGA kablosuyla bir dene derim
KS KS Baytengis Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 22 Eylül 2020 #6 Sorun monitörden kaynaklıymış başka bir bilgisayara taktığımda da aynı sorun oluştu yardımcı olduğunuz için sağ olun. Artı 0 Eksi
Sorun monitörden kaynaklıymış başka bir bilgisayara taktığımda da aynı sorun oluştu yardımcı olduğunuz için sağ olun.