Telefon elimdeydi. Ekrana sertçe demir çarptı. Uçup geldi bir yerden. Büyük bir demirdi. Ekranda temperli koruma camı da var ama korkuyorum. Ekran hasar almış mıdır içten falan?
Çok şükür şuan için bi sıkıntı yok ama öyle sert çarptı ki ve ucu sivri biseydi ekran kesin parçalandı diye düşündüm şuan içten bir hasar alır diye korkuyorumGörünte de sorun yoksa abartılacak bir şey değildir.
Teşekkür ederim peki hassaslaşma olmusmudur ekrandaEkran zarar görseydi görüntüde kararma ya da aydınlanma, beyaz yahut siyah bölge görmeniz, çatlak ve kırıklarla karşılaşmanız gerekirdi diye düşünüyorum. Cihazınız iyi absobe etmiş etmeni, bence endişe duyulacak bir durum yok.
Denedim ve çizik oluşmuş darbe alan tarafta baya korktum koruyucuyu çıkardım çok şükür ekran çizilmemiş koruyucu çizilmiş bu ekrana da zarar vermişmidir telefon çok ısınıyor acaba onun yüzünden miEn düşük parlaklıkta karanlık bir odada inceleyin ekranı, eğer sorun gözükmüyorsa yoktur.
Bu yeni oldu yani darbeden sonraNormalde de ısınıyor muydu, yoksa yeni mi oldu?
Fakat ekranda herhangi bi çizik yok sadece koruma camı çatlamışBu yeni oldu yani darbeden sonra
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.