solo1990 Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #1 Bilgisayarımı 1 saat önce sorunsuz kullanıyordum az önce açmayı denedim kasa normal çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, no signal yazıp siyah ekrana geçiyor. Çözümü bilen ya da böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2016
Bilgisayarımı 1 saat önce sorunsuz kullanıyordum az önce açmayı denedim kasa normal çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor, no signal yazıp siyah ekrana geçiyor. Çözümü bilen ya da böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi ?
Graphite Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 797 Çözümler 1 31 Ocak 2016 #2 Ekran kartını çıkart, monitörü anakartın üzerindeki girişe bağla ekrana görüntü gelirse ekran kartında sorun var. Artı 0 Eksi
Ekran kartını çıkart, monitörü anakartın üzerindeki girişe bağla ekrana görüntü gelirse ekran kartında sorun var.
KS KS solo1990 Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #3 Graphite dedi: Ekran kartını çıkart, monitörü anakartın üzerindeki girişe bağla ekrana görüntü gelirse ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor Yardım edebilecek yok mu Artı 0 Eksi
Graphite dedi: Ekran kartını çıkart, monitörü anakartın üzerindeki girişe bağla ekrana görüntü gelirse ekran kartında sorun var. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor Yardım edebilecek yok mu
MythBlodd Hectopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #4 Monitöre giden görüntü kablosunda (VGA,HDMİ) sorun vardır,başka kabloyla denemelisin. Artı 0 Eksi
KS KS solo1990 Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #5 MythBlodd dedi: Monitöre giden görüntü kablosunda (VGA,HDMİ) sorun vardır,başka kabloyla denemelisin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor Tv ye bağladım bu da olmadı sorun ne olabilir koskoca forum da nedenini bilen yok mu ya Artı 0 Eksi
MythBlodd dedi: Monitöre giden görüntü kablosunda (VGA,HDMİ) sorun vardır,başka kabloyla denemelisin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor Tv ye bağladım bu da olmadı sorun ne olabilir koskoca forum da nedenini bilen yok mu ya
MythBlodd Hectopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #6 solo1990 dedi: Denedim olmuyor Tv ye bağladım bu da olmadı sorun ne olabilir koskoca forum da nedenini bilen yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ekran kartında problem var yüksek ihtimalle anakarttaki çıkışa bağladın değilmi? Artı 0 Eksi
solo1990 dedi: Denedim olmuyor Tv ye bağladım bu da olmadı sorun ne olabilir koskoca forum da nedenini bilen yok mu ya Genişletmek için tıkla... Ekran kartında problem var yüksek ihtimalle anakarttaki çıkışa bağladın değilmi?
M Memduh5877 Hectopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #7 Ekran kartını çıkar anakarttan görüntü almaya çalış yine gelmiyorsa ram leri kontrol et 2 veya daha fazla ram var ise birini çıkart sırayla dene Artı 0 Eksi
Ekran kartını çıkar anakarttan görüntü almaya çalış yine gelmiyorsa ram leri kontrol et 2 veya daha fazla ram var ise birini çıkart sırayla dene
KS KS solo1990 Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #8 Silinen üye dedi: Ekran kartını çıkar anakarttan görüntü almaya çalış yine gelmiyorsa ram leri kontrol et 2 veya daha fazla ram var ise birini çıkart sırayla dene Genişletmek için tıkla... Bir adet 4 GB Kingston HyprX ram var. Silgi ile sildim temizledim 2 slotta da denedim sonuç alamadım MythBlodd dedi: Ekran kartında problem var yüksek ihtimalle anakarttaki çıkışa bağladın değilmi? Genişletmek için tıkla... Denedim gene görüntü alamadım ekran kartının yeşil ışığı da yanıyordu. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ekran kartını çıkar anakarttan görüntü almaya çalış yine gelmiyorsa ram leri kontrol et 2 veya daha fazla ram var ise birini çıkart sırayla dene Genişletmek için tıkla... Bir adet 4 GB Kingston HyprX ram var. Silgi ile sildim temizledim 2 slotta da denedim sonuç alamadım MythBlodd dedi: Ekran kartında problem var yüksek ihtimalle anakarttaki çıkışa bağladın değilmi? Genişletmek için tıkla... Denedim gene görüntü alamadım ekran kartının yeşil ışığı da yanıyordu.
S sakultah Hectopat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #9 Hocam emin olmak istiyorum, ekran kartını kasadan söküp, onboard a takıyorsunuz değil mi? Ekran kartı kasada takılıyken onboard a takmıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Hocam emin olmak istiyorum, ekran kartını kasadan söküp, onboard a takıyorsunuz değil mi? Ekran kartı kasada takılıyken onboard a takmıyorsunuz?
xtrax Megapat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 564 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #10 Öyle yapmıyor çünku ekran kartının ışığı yanıyor diyor arkadaş. Artı 0 Eksi