Ekrana görüntü gelmiyor

IDisaster

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2018
Mesajlar
303
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kasamda hiçbir problem yoktu sabah bir açtım kasaya görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir?
Fanlar çalışıyor sıvı soğutma çalışıyor ekran kartı ışığı yanıyor her şey normal gibi gözüküyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.

resimler bunlar
 

Dosya Ekleri

  • image.jpg
    image.jpg
    211,5 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 33
Hocam hiç mi tepki vermiyor ekran? Ekranın güç kablosunu kontrol edin, giriş çıkışları da ekrana giden çıkar tak yapın.
Başka arkadaşlarda yorum yapar birazdan.

Hocam sistemde her parçanın ışığı yanıyor bir olmaması gereken ses ya da tepki yok her şey tıkırında gibi gözüküyor fakat görüntü gelmiyor farklı bir monitöre bağladım bilgisayarı yine görüntü alamadım monitörden kaynaklı değil RAM'leri tek tek denedim fakat yine tepki yok sabah uyandıgımda durduk yere açılmadı bir anda Power diye düşündüm fakat elektrik veriyor her parçaya SSD'den diye düşünmüyorum çünkü SSD olmasa da sistemin açılması lazım işlemciye durduk yere bir şey olacağını düşünmüyorum işlemcide öyle düşük seviye bir işlemci değil anakart çalışıyor mu onu nasıl test edebilirim bilmiyorum yardımcı olabilecek varsa olsun gerçekten çözebilirsek sorunu maddi bir şekilde destek bile olurum çünkü çok mağdurum Online çalışan bir insanım ve şu anda yardıma ihtiyacım var.
 
Hocam eğer monitörde güç varsa bilgisayarı başka bir monitörde veya tv'de dene oradan aygıt yöneticisinden ekran kartına bak benimki kendiliğinden devre dışı olmuştu. etkinleştirmen gerekiyor.
 
Hocam eğer monitörde güç varsa bilgisayarı başka bir monitörde veya tv'de dene oradan aygıt yöneticisinden ekran kartına bak benimki kendiliğinden devre dışı olmuştu. etkinleştirmen gerekiyor.
Arkadaşın dediği gibi TV varsa ona bağlayın sitemi hocam bide.
 
Hocam işlemcinizin dahili ekran kartı varsa, ekran kartını sökerek sisteme tekrar start verin birde. Sırayla denemek lazım.
dahili grafik birimin yok işlemci 10700kf
ramlerin ikisininde bir anda yanacağını düşünmüyorum ikisinide tek tek taktım fakat tepki yok ramlerden olduğunu sanmıyorum işlemci yansaydı tepki vermezdi diye düşünüyorum.
ekran kartı yanmış olabilir mi her türlü şeye açığım
 

Geri
Yukarı