Fortnite oynarken bilgisayarım aniden kapandı. Tekrar açtığımda ekranda garip bozulmalar (artifaktlar) oluştu. Ekran kartım Founders edition GTX 780, sizce bozulmuş olabilir mi?
Overclock yaptıktan yaklaşık 10 dakika sonra kapattım ve oyuna OC'siz girdim. Buna rağmen bilgisayar aniden kapandı ve açıldığında ekranda bozulmalar oluştu. Büyük ihtimalle lehim çatlağı olabilir diye düşünüyorum.Eski bir kart zaten, risk seviyorsanız fırınlamayı deneyebilirsiniz.
AMD HD 5450 ekran kartı çalışmıyor
AMD 5450 ve HD 5450 olmak üzere elimde 2 tane 1 GB DDR3 ekran kartı bulunuyor fakat ikisi de görüntü vermiyor.www.technopat.net
Fortnite oynarken bilgisayarım aniden kapandı. Tekrar açtığımda ekranda garip bozulmalar (artifaktlar) oluştu. Ekran kartım Founders Edition GTX 780, sizce bozulmuş olabilir mi?
Fortnite oynarken bilgisayarım aniden kapandı. Tekrar açtığımda ekranda garip bozulmalar (artifaktlar) oluştu. Ekran kartım Founders Edition GTX 780, sizce bozulmuş olabilir mi?
Teşekkürler bunu duymak üzdü.Ekran kartı chipseti bozulmuş hocam başka arızası da olabilir. Yani her türlü ömrü bitmiş o kartın geçmiş olsun
Evet, overclocklu bir şekilde kullanıyordum.Evet ekran kartınızın VRAM'leri arızalanmış. Overclocklu muydu?
Evet, overclocklu bir şekilde kullanıyordum.
Overclock yaptıktan yaklaşık 10 dakika sonra kapattım ve oyuna OC'siz girdim. Buna rağmen bilgisayar aniden kapandı ve açıldığında ekranda bozulmalar oluştu. Büyük ihtimalle lehim çatlağı olabilir diye düşünüyorum.Eski bir kart zaten, risk seviyorsanız fırınlamayı deneyebilirsiniz.
AMD HD 5450 ekran kartı çalışmıyor
AMD 5450 ve HD 5450 olmak üzere elimde 2 tane 1 GB DDR3 ekran kartı bulunuyor fakat ikisi de görüntü vermiyor.www.technopat.net
Evet, overclocklu bir şekilde kullanıyordum.
Hocam vram testi yapın. Bozuk vrami değiştir derim ama değmez benceFortnite oynarken bilgisayarım aniden kapandı. Tekrar açtığımda ekranda garip bozulmalar (artifaktlar) oluştu. Ekran kartım Founders edition GTX 780, sizce bozulmuş olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.