S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Oyun oynarken aniden renkli noktalar çıktı. PC'yi kapattim. Geri actigimda fotoğrafdaki gibi noktalar cikiyor. Açılmıyor.
Oyun oynarken aniden renkli noktalar çıktı. PC'yi kapattim. Geri actigimda fotoğrafdaki gibi noktalar cikiyor. Açılmıyor.
Çözüm Yener K. 25 Ağustos 2022 @Strasseux maalesef öyle daha iyi hocam. Boşuna buna masraf etmeye gerek yok. Reballing falan da ucuz bir işlem değil ve uzun vadeli de değil.
@Strasseux maalesef öyle daha iyi hocam. Boşuna buna masraf etmeye gerek yok. Reballing falan da ucuz bir işlem değil ve uzun vadeli de değil.
KS KS S Strasseux Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 310 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #21 itwasgooday dedi: Hocam kart yüke girince sorun yaşıyorsanız ve ısıtmak geçici olarak işe yarıyorsa sorun yüksek ihtimalle chipsettedir. Belki reballing denenebilir. İyi bir kart değilse uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Yeni bir kart ve islemci yukseltmesi yapilabilir mi önerin var mi? Artı 0 Eksi
itwasgooday dedi: Hocam kart yüke girince sorun yaşıyorsanız ve ısıtmak geçici olarak işe yarıyorsa sorun yüksek ihtimalle chipsettedir. Belki reballing denenebilir. İyi bir kart değilse uğraşmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Yeni bir kart ve islemci yukseltmesi yapilabilir mi önerin var mi?
itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.339 Çözümler 23 26 Eylül 2022 #22 Strasseux dedi: Yeni bir kart ve islemci yukseltmesi yapilabilir mi önerin var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizi belirtip yeni konu açarsanız yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
Strasseux dedi: Yeni bir kart ve islemci yukseltmesi yapilabilir mi önerin var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizi belirtip yeni konu açarsanız yardımcı olabilirim.
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #23 Battaniyeye SAR olma ihtimali var ben öyle kurtardım. Artı 0 Eksi