Ekranda Pikselleşme Sorunu

iamakyazılı

Decapat
Selamlar arkadaşlar. Ekranda piksel oluşma hatasıyla karşı karşıyayım. Güç kaynağı değiştim, anakart değiştim, CPU değiştim, ekran kartı değiştim sadece değişmediğim RAM kaldı ve hala devam ediyor hata. Ya monitörden ya da RAM'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum sadece ikisi kaldı seçenek olarak ve değişmediğim olarak. Çift slot RAM kullanıyordum ikisi de aynı marka aynı HZ değeri ve aynı CL değerine sahip ama farklı zamanlarda almıştım yani kit olarak satın almadım. Sizce hata neden kaynaklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek slotları bazen tamir edilebilir. Servise göndermenizde fayda var. Tabii, slot arızalıysa.
Yok eski anakartta da dual olarak kullanırken oluyordu. Anakartta değiştim ben bu hatadan dolayı belki slot arızası vardır diye ama yine alıyordum dual olarak kullanırken bu hatayı. Şuan RAM'lerden eski olanı söktüm yenisiyle tek slot olarak kullanıyorum hala almadım o hatayı

2-3 gün bi monitörde deneme fırsatım olmuştu onda böyle bir hata ile karşılaşmadım

Yok böyle ekranı boydan boya kaplayan pikseller geliyor ekrana renkli renkli. Bide oyun oynarken filan değil pc boştayken oluyor. Gün boyu pcde tam ekran oyun açık olsun hiç almıyorum o hatayı.
e tamam o zaman sorun monitörde
Yok denemedim monitör de hdmi ve vga var sadece ekran kartı çıkışındada vga çıkışı yok.
Eski monitörde dönüştürücüyle 2-3 gün kullanmıştım böyle bir sorun olmamıştı
e burda da demişsin sorun monitörde işte . değiştir bence

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı