Çözüldü Ekranda simgelerin izleri kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SyzGy

Centipat
Windows 10 kullanıyorum, ekranda masaüstündeki programların izleri kaldı. Çok garip bir sorun, internette ne arattıysam bulamadım. Programların simgeleri masaüstümde ne varsa monitörde izi kaldı yani nereye girsem arkada gözüküyor, gitmiyor. Bilen varsa yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Monitörle alakalı bir sorun ghost screen sorunu. Paneli kalitesizse olabiliyor. Redmi Note 7 cihazımda da yaşıyorum. Bir süre ekranı kapalı tutarsanız sorun geçici olarak çözülür. Isınmadan dolayı oluyor.
Windows 10 kullanıyorum, ekranda masaüstündeki programların izleri kaldı. Çok garip bir sorun, internette ne arattıysam bulamadım. Programların simgeleri masaüstümde ne varsa monitörde izi kaldı yani nereye girsem arkada gözüküyor, gitmiyor. Bilen varsa yardımcı olur musunuz?
Sorun ghost screen.
Ghost Screen sorunlari bu aralar fazlalaştı nedense.

Burned-in deniyor buna. Genellikle TV'lerde olusuyor bu. Monitoru kapatirsaniz bir kac saat sonra gittigini goreceksiniz.

1589312264350.png

Bilgisayarım laptop yani monitör ayrı değil lcd ıps bilgim yok maalesef önerileriniz için çok teşekkürler kapattım bilgisayarı ozaman malum bütün gün evdeyiz 1 gündür kapatmadim bilgisayarı ondan mı oldu acaba oyun oynadim genelde ve düzelirse tekrarlar mı veya bu sorunu kökten nasıl halledebiliriz ?

Bilgisayarım laptop yani monitör ayrı değil lcd ıps bilgim yok maalesef önerileriniz için çok teşekkürler kapattım bilgisayarı ozaman malum bütün gün evdeyiz 1 gündür kapatmadim bilgisayarı ondan mı oldu acaba oyun oynadim genelde ve düzelirse tekrarlar mı veya bu sorunu kökten nasıl halledebiliriz ?
Panelin değişmesi lazım kökten değişmesi için. Eğer parlaklığı kısarsan, bilgisayarı çok ısıtan işlemler yapmazsan çıkmaz, çıkarsa da bu kadar olmaz.

Panelin değişmesi lazım kökten değişmesi için. Eğer parlaklığı kısarsan, bilgisayarı çok ısıtan işlemler yapmazsan çıkmaz, çıkarsa da bu kadar olmaz.
Anladım hocam çok teşekkürler tekrardan panel fiyatları 450-500 işcilikle 600-650 bulur herhalde, fazla oyun oynayan birisiyim inşallah daha da artmaz, oyun oynamayayım diyeceğim ama işte malum bütün gun evdeyiz umarım daha da artmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı