Ekranda soluk çizgiler var

uuyanplutonn

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
1.492
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekranda hafif beyaz renkli soluk çizgiler var, masaüstündeyken vs. çok belli olmuyor fakat tek renk bir şeye bakınca basbayağı anlaşılıyor. Oyun falan girmeye çalıştığımda her oyunda farklı hatalar veriyor. Ekran kartında kalıcı bir arıza olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce de olmuştu ama çok sayıda yeniden başlatınca düzelmişti, konuyla ilgili bilginiz/yardımınız var mı?
 
Dizüstü mü, masaüstü mü kullanıyorsunuz?
Oyunlarda aldığınız farklı hataların türü mavi ekran hataları mı?
Masaüstü kullanıyorum, hayır mavi ekran tarzı hatalar değil, şu tarz hatalar;
1638183686704.png
 
Masaüstü kullanıyorum, hayır mavi ekran tarzı hatalar değil, şu tarz hatalar;
Eki Görüntüle 1228704
Ekran kartı modeliniz nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyip deneyin. Önce Windows güncellemelerini, ardından ekran kartı güncellemelerini tamamlayın. En sonunda video sahibinin attığı linkteki dosyaları indirip, videoya göre kurup yeniden başlatın.
Dosyaların linki aşağıdadır. Ne olur ne olmaz diye virüs taraması yaptıktan sonra kurmanızı tavsiye ederim. Mobilde olmasam kontrol edip atardım linki.

 
Son düzenleme:
Sağ tıklayıp güncellemeyi deneyin, eğer olmaz ise D.D.U. ile kaldırıp sürücüsünü yeniden kurun. Büyük ihtimal sorununuz düzelir.
Hocam aygıt zaten güncel diyor, bir de ben dosyayı daha indirmedim, indireyim ona bakayım bir, yaparım dediğiniz işlemi.
 
Hocam aygıt zaten güncel diyor, bir de ben dosyayı daha indirmedim, indireyim ona bakayım bir, yaparım dediğiniz işlemi.
Dosyaları indirip taratın, hazırda beklesin. Aygıt yöneticisinde ekran kartına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonraki ekranın resmini atma şansınız var mı? Önce ünlem işaretini çözmemiz lazım, eğer ondan sonra hata devam ederse attığım dosyaları videoyu izleyerek kurup öyle denersiniz.
 

Geri
Yukarı