Ekranda yatay çizgi sorunu

Gilgamesh03

Kilopat
You tubede video izlerken ekranda yatay bir çizgi oluşuyor fakat fareyi hareketsiz bıraktıktan sonra o çizgi geçiyor yani ekrandaki videonun panelleri gidince. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır? Şimdilik sadece you tubede denk geldim başka videolarda olmuyor. Daha yeni olmaya başlayan bir sorun.

a.png
b.png

Piksel test videosu açtığınızda sorun yoksa korkulacak bir durum yoktur. Monitörün desteklediği çözünürlüğün ve frekansın üstünde videolarda bazen fark edilmeyecek kadar küçük hatalar olabiliyor.

Piksel test videosu açtığınızda sorun yoksa korkulacak bir durum yoktur. Monitörün desteklediği çözünürlüğün ve frekansın üstünde videolarda bazen fark edilmeyecek kadar küçük hatalar olabiliyor.

Pixel testinde hiçbir sorun yok sadece you tubede videoyu tam ekran yaptığımda bir çizgi oluşuyor sadece tam ekranda ve video ile ilgili işte ses dakika gösteren panel gidince o çizgi de gidiyor sadece you tubede rastladım başka bir yerde görmedim.
Başka videolarda olmuyorsa izlediğiniz sahnede olan bir sorundur. Videoyu çeken kişiden kaynaklanıyor.

Her you tube videosunda oluyor.

Video kalitesini değiştirmeyi denediniz mi? Sorun hala devam ediyor muydu?

Evet denedim ama sorun hala devam etmekte sadece monitörün çözünürlüğünü düşürüp denediğimde sorun çözülüyor fakat orijinal doğal çözünürlükte o sorun oluşuyor.
Farklı tarayıcı ile denediniz mi videolar?

Şu an dediğini yaptım ve farklı bir tarayıcıda bu sorunu yaşamadım Chrome ile denediğimde you tubeye girmeyi bu sorunu yaşıyorum Edge il denediğimde yaşamadım sanırım ortada Chrome ile ilgili bir sorun var nasıl çözebilirim bu sorunu.
Tarayıcı ayarlarından "donanım hızlandırması"nı kapatmayı deneyebilirsin.
Google Chrome için:
"Ayarlar > gelişmiş > sistem" kısmında bulunuyor.

Dediğini yaptım ama sorun çözülmedi ve anladığım kadarıyla da sorun Chrome kaynaklı başka bir tarayıcıda denediğimde böyle bir sorun oluşmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı