twoderivative67 Centipat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 13 14 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Sorun bundan birkaç gün önce başladı. İlk önce Valorant oyununda haritadaki duvarlarda ve bazı skin kaplamalarında sorun olmaya başladı. Bugün ise Steam uygulamasında da çıktı bu hatalar. Nedir bu hata? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (27).png 2,5 MB · Görüntüleme: 113 Ekran Görüntüsü (28).png 2,3 MB · Görüntüleme: 126
Arkadaşlar merhaba. Sorun bundan birkaç gün önce başladı. İlk önce Valorant oyununda haritadaki duvarlarda ve bazı skin kaplamalarında sorun olmaya başladı. Bugün ise Steam uygulamasında da çıktı bu hatalar. Nedir bu hata?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 14 Temmuz 2021 #11 twoderivative67 dedi: Hocam dediğinizi yaptım şu anlık sorunlar kalktı. Genişletmek için tıkla... Hiç ihtimal vermiyordum, ne mutlu bana. İyi oyunlar, bol HS'ler! Artı 0 Eksi
twoderivative67 dedi: Hocam dediğinizi yaptım şu anlık sorunlar kalktı. Genişletmek için tıkla... Hiç ihtimal vermiyordum, ne mutlu bana. İyi oyunlar, bol HS'ler!