Ekrandaki kutucuklar siyah ve görünmüyor

TheZeyNN

Zeptopat
Daha fazla  
Merhabalar. Temiz bir format attığım bilgisayarda daha önceden de bu sorun vardı fakat format attıktan sonra düzeleceğini zannettim. Format attım ve hata halen daha devam etmekte. Bu olay neden kaynaklı olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    43 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey siyah gözükmekte, öyle mi? O zaman işlemcinizi ve ekran kartı modelinizi öncelikle yazın. Muhtemel sürücü kaynaklı bir sorun her şeyin siyah görünmesi.

Driver Booster tarzı 3. parti sürücü yükleme yazılımı kullandınız mı? Bunu da mesajda belirtirseniz sevinirim. Ayrıca yapmanız gereken aşağıdaki sürücüleri indirmek. Ardından DDU ile Intel sürücünüzü kaldırın ve ikinci linkten indirdiğiniz Intel sürücüsünü sistem yeniden başlayınca kurun. Sonra da NVIDIA sürücüsünü kurarsınız. DDU kullanım rehberi de aşağıda yer almakta.

Bütün bunlardan sonra da ünlemli aygıtların donanım kimliklerini paylaşabilirsiniz.

Driver Booster tarzı 3. parti sürücü yükleme yazılımı kullandınız mı? Bunu da mesajda belirtirseniz sevinirim. Ayrıca yapmanız gereken aşağıdaki sürücüleri indirmek. Ardından DDU ile Intel sürücünüzü kaldırın ve ikinci linkten indirdiğiniz Intel sürücüsünü sistem yeniden başlayınca kurun. Sonra da NVIDIA sürücüsünü kurarsınız. DDU kullanım rehberi de aşağıda yer almakta.

Bütün bunlardan sonra da ünlemli aygıtların donanım kimliklerini paylaşabilirsiniz.

Paylaştığım fotoğrafta bulunan 2 adet yüklenmemiş aygıtı şimdi yükledim. Ekstra olarak şunu söyleyeyim bilgisayarıma daha dün gece format attım ve herhangi bir şekilde Driver Booster gibi programlar kullanmadım.

Bu hata sadece böyle olmakla bitmiyor 1 2 saniyeliğine siyah ekran oluyor ve tekrar geliyor ekran mesela bu şekilde de oluyor mouse ve klavye 1 2 saniyeliğine takılıyor siyah ekrandan sonra tekrar düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı