Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 1 Mayıs 2023 #21 Sakın ekrana bastırmayın yukarıda dediğim yöntemi uygulayın.
F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #22 Châi dedi: Sakın ekrana bastırmayın yukarıda dediğim yöntemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sıcak olması lazım.
Châi dedi: Sakın ekrana bastırmayın yukarıda dediğim yöntemi uygulayın. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sıcak olması lazım.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 1 Mayıs 2023 #23 Fidess001 dedi: Ne kadar sıcak olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kaynar olmasın.
F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #24 Châi dedi: Kaynar olmasın. Genişletmek için tıkla... Islak olsa sorun olur mu? Fidess001 dedi: Islak olsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ya da sıcak olmasa biraz ıslak olsa olur mu?
Châi dedi: Kaynar olmasın. Genişletmek için tıkla... Islak olsa sorun olur mu? Fidess001 dedi: Islak olsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ya da sıcak olmasa biraz ıslak olsa olur mu?
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 1 Mayıs 2023 #25 Fidess001 dedi: Islak olsa sorun olur mu? Ya da sıcak olmasa biraz ıslak olsa olur mu? Genişletmek için tıkla... Etrafı sular seller etmediğiniz sürece denemekten zarar gelmez hocam.
Fidess001 dedi: Islak olsa sorun olur mu? Ya da sıcak olmasa biraz ıslak olsa olur mu? Genişletmek için tıkla... Etrafı sular seller etmediğiniz sürece denemekten zarar gelmez hocam.
F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #26 Châi dedi: Etrafı sular seller etmediğiniz sürece denemekten zarar gelmez hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi maalesef. Benim korkum yayılabilmesi yayılmadığı sürece sorun yok.
Châi dedi: Etrafı sular seller etmediğiniz sürece denemekten zarar gelmez hocam. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi maalesef. Benim korkum yayılabilmesi yayılmadığı sürece sorun yok.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 1 Mayıs 2023 #27 Fidess001 dedi: Islak olsa sorun olur mu? Ya da sıcak olmasa biraz ıslak olsa olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekranın açık halde yaparsan daha etkili olur. Fidess001 dedi: Düzelmedi maalesef. Benim korkum yayılabilmesi yayılmadığı sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Darbe almadığı sürece yayılmaz hocam rahat olun zaten takılmadığınız sürece çok göze çarpan bir sıkışmış pixel değil.
Fidess001 dedi: Islak olsa sorun olur mu? Ya da sıcak olmasa biraz ıslak olsa olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekranın açık halde yaparsan daha etkili olur. Fidess001 dedi: Düzelmedi maalesef. Benim korkum yayılabilmesi yayılmadığı sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Darbe almadığı sürece yayılmaz hocam rahat olun zaten takılmadığınız sürece çok göze çarpan bir sıkışmış pixel değil.
F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #28 Châi dedi: Ekranın açık halde yaparsan daha etkili olur. Darbe almadığı sürece yayılmaz hocam rahat olun zaten takılmadığınız sürece çok göze çarpan bir sıkışmış pixel değil. Genişletmek için tıkla... Ekranı 18 Nisanda almıştım iade talebi yapabilir miyim sizce?
Châi dedi: Ekranın açık halde yaparsan daha etkili olur. Darbe almadığı sürece yayılmaz hocam rahat olun zaten takılmadığınız sürece çok göze çarpan bir sıkışmış pixel değil. Genişletmek için tıkla... Ekranı 18 Nisanda almıştım iade talebi yapabilir miyim sizce?
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 1 Mayıs 2023 #29 Fidess001 dedi: Ekranı 18 Nisanda almıştım iade talebi yapabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... 14 günü geçmediyse iade haklarınız var sakın servise göndermeyi talep etmeyin iade edin.
Fidess001 dedi: Ekranı 18 Nisanda almıştım iade talebi yapabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... 14 günü geçmediyse iade haklarınız var sakın servise göndermeyi talep etmeyin iade edin.
F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #30 Launch jscreenfix veya YouTube'dan böyle bazı videolar var onlar işe yarayabilir mi?