Ekrandan video görüntüsü almak

Katılım
29 Ekim 2012
Mesajlar
98
Yer
KOZAN
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
NE BİLEYİM Kİ BİR GÜN BİR İŞİM OLURSA YAZARIM
Bilgisayar ekranından örneğin oynadığımız oyunu video şeklinde kaydetmeye yarayacak bildiğiniz iyi bir program var mı ? Birkaç tane buldum, kimini çalıştıramadım, bir tanesi de net bir görüntü alamadı; o yüzden bu konuyu burada açtım.

Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.
 
Fraps var gayet başarılı. Ancak bunun 30 sn çekim süresi var paralı bir program. Bandicam adlı programı ben kullanıyorum, bu da paralı bir program ancak 10 dk çekim süresi var.

Ancak şunu söyleyeyim oyunda görüntü kaydederken oyundan küçük bir ayarlama yapmalısın. Video ayarlar kısmından fullscreen seçeneğini yani tam ekran seçeneğini kapatmalısın, yani oyunu yine tam ekran şeklinde oynayacaksın ancak ekranı tam olarak kaplamayacak.

Bu videoyu izle ne demek istediğimi anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bandicam
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara ''Bandicam'' adlı bir program kullanmıştım. Küçük bir şey bir dene istersen ben hiç memnun olmadım belirteyim :)

Ben kullanamamış da olabilirim tabii :D
 
Öyle de olabilirsin evet. ;) Ben hepsini o program ile çekiyorum, ancak sırf oyundaki FPS değerini göstermek için onu kullanıyorum yoksa direk Fraps satın alıp onun ile kaydederim, dediğim programdan Fraps tabi ki daha iyi.
 
Daha doğrusu benim memnun kalmamamın sebebi şu :D
Örnek Fifa 13 oynuyorum standart 50-60 fps alıyorum fakat çekim tuşuna bastığım anda oyun kasıyor 20 fps değerlerini görüyorum. O nedenle beğenmedim :D
 
Çok sağ olun arkadaşlar BANDİCAM'ı bir deneyeceğim. Need for Speed World oyununda genelde onu oynuyorum. Ekran ayarlarını da yapabilirsem arkadaşın dediği gibi güzel bir program gibi duruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı