Ekranı çalışmayan telefondan veri aktarımı yapılır mı?

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Selamlar, bugün telefonumu düşürmek gibi bir hata yaptım ve ekran tuzla buz oldu. İçinde almak istediğim fotoğraflar var. Dokunmatik çalışmadığı için PC'ye bağlayınca ne yapılacağını seçemiyorum. Type-C to USB alıp fare mi bağlasam? Parmak izi olduğu için kilidi açabiliyorum umarım arada istediği şekilde şifreyi şu an istemez. Ya da bunun dışında internetten ekran alıp mı değiştirsem? Sizin tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bugün telefonumu düşürmek gibi bir hata yaptım ve ekran tuzla buz oldu. İçinde almak istediğim fotoğraflar var. Dokunmatik çalışmadığı için PC'ye bağlayınca ne yapılacağını seçemiyorum. Type-C to USB alıp fare mi bağlasam? Parmak izi olduğu için kilidi açabiliyorum umarım arada istediği şekilde şifreyi şu an istemez. Ya da bunun dışında internetten ekran alıp mı değiştirsem? Sizin tavsiyeniz nedir?

Sadece data aktarımı yapılan kabloların varsa onu kullanın eğer yoksa alın cunku sadece data aktarimina izin verdigi icin size bir şey sormadan direkt dosyalari PC'ye aktarmanizi sagliyabilir ama emin degilim ekrandan daha ucuza geleceği kesin.

USB hata ayıklama açııık mıydı telefonda?

Değil hocam :/

Sadece data aktarımı yapılan kabloların varsa onu kullanın eğer yoksa alın cunku sadece data aktarimina izin verdigi icin size bir şey sormadan direkt dosyalari PC'ye aktarmanizi sagliyabilir ama emin degilim ekrandan daha ucuza geleceği kesin.

İlla seçmek lazım işe yaramıyor hocam

Ekranı görebiliyorsanız bir tane mouse bağlayıp seçebilirsiniz.

Görmüyorum ancak şey düşündüm hocam hem PC'ye teli bağlayıp hem fareyi tele bağlasam seçme yeri geldiğinde işaretlesem. Az buçuk yeri tahmin ediyorum

Emin değilim ama telefonu yükleme moduna alırsanız PC yede data aktarımı olan kablo ile bağlarsanız. PC telefonun dâhili hafızasını görebilir.

Öyle bir şey okumuştum ama dediğim gibi telefonda her şey sıkıntı tuşlar falan da problem ve riske atmak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı