Ekranı değişen Xiaomi Note 10 Pro kullanılır mı?

overDrive__

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar soru çok net. Bilenlerin ya da başına gelenlerin aynı netlikle cevaplamasını rica ederim. Şöyle ki, ekran değişim, ile telefon almak arasında kaldım. Gayet mutlu mesut olduğum Xiaomi Note 10 Pro'da düşme ve biraz da benim zorlamam sonrası görüntü yok. Tamirci orijinal ekran takarsak sorun olmaz diyor. Siz ne diyorsunuz, değer mi? Başka bir düşüşte ekranı tekrar elime alır mıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Evet ben de senin gibi düşünüyorum, bu strese kesinlikle değmez hele bir de yolculuk sırasında böyle bir şey kısıtlı zamanı insana zehir eder, daha önce hiç ekran değişimi ve tecrübesi yaşamadım bu nedenle tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.

Güncelleme : Ekran orjinali ile değiştikten sonra her şey şu vakte kadar yolunda, bir kaç kere düşürmeme rağmen hiç bir sorun yok, merak edenlere önerim iyi bir elde orjinal yedek parça değişirse meraklanmayın derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…