wzertzx Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Merhaba Windows 11 kullanıyorum ve ekranımın altında bir sorun var sorunum fotograftaki gibi nasıl çözebilirim? Ekran fotografının gorundüğü yer normalde de çalışmıyor mouse orada çalışmıyor.
Merhaba Windows 11 kullanıyorum ve ekranımın altında bir sorun var sorunum fotograftaki gibi nasıl çözebilirim? Ekran fotografının gorundüğü yer normalde de çalışmıyor mouse orada çalışmıyor.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mayıs 2023 #11 wzertzx dedi: Windows 10 geçmek istemiyorum bi çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Şey denesene o görev çubuğunu ayarlardan üste al alt çalışıyor mu ona bak belki cihazının ekranında sorun vardır Artı 0 Eksi
wzertzx dedi: Windows 10 geçmek istemiyorum bi çözümü yokmu? Genişletmek için tıkla... Şey denesene o görev çubuğunu ayarlardan üste al alt çalışıyor mu ona bak belki cihazının ekranında sorun vardır
ilkaydmr Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.027 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #12 wzertzx dedi: Hocam genişletme Windows 11 de yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyorum vallahi hocam. Artı 0 Eksi
wzertzx dedi: Hocam genişletme Windows 11 de yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyorum vallahi hocam.
KS KS wzertzx Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #13 Neyse yapacak bir şey yok yolun sonu ya format ya Windows 10 bakacağız. 646148 dedi: Şey denesene o görev çubuğunu ayarlardan üste al alt çalışıyor mu ona bak belki cihazının ekranında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de görev çubuğu yer değiştirmiyor. Cihaz ekranı sağlam çünkü ben format atmıştım bir süre düzeldi sonra tekrar gitti yani sorun yazılımsal. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Neyse yapacak bir şey yok yolun sonu ya format ya Windows 10 bakacağız. 646148 dedi: Şey denesene o görev çubuğunu ayarlardan üste al alt çalışıyor mu ona bak belki cihazının ekranında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Windows 11 de görev çubuğu yer değiştirmiyor. Cihaz ekranı sağlam çünkü ben format atmıştım bir süre düzeldi sonra tekrar gitti yani sorun yazılımsal.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Mayıs 2023 #14 wzertzx dedi: Neyse yapacak bir şey yok yolun sonu ya format ya Windows 10 bakacağız. Windows 11 de görev çubuğu yer değiştirmiyor. Cihaz ekranı sağlam çünkü ben format atmıştım bir süre düzeldi sonra tekrar gitti yani sorun yazılımsal. Genişletmek için tıkla... YouTube de videolar var bakar mısın? Artı 0 Eksi
wzertzx dedi: Neyse yapacak bir şey yok yolun sonu ya format ya Windows 10 bakacağız. Windows 11 de görev çubuğu yer değiştirmiyor. Cihaz ekranı sağlam çünkü ben format atmıştım bir süre düzeldi sonra tekrar gitti yani sorun yazılımsal. Genişletmek için tıkla... YouTube de videolar var bakar mısın?
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 2 Mayıs 2023 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Görev çubuğu ayarlarına buradan ulaşabilirsin. Bazı ayarları değiştirmen tekrar çalışmasına neden olabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Görev çubuğu ayarlarına buradan ulaşabilirsin. Bazı ayarları değiştirmen tekrar çalışmasına neden olabilir.