Ekranın en altında çizgiler halinde görüntü bozulması meydana geldi

Pervasiz

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Gigabyte g24f2
Ekranın altında çizgi halinde ölü pikseller var. Monitörden diye tahmin ediyorum çünkü ekran görüntüsü alınca gözükmüyor. Garanti yaklaşık 1 ay önce bitti. Gittikçe çoğalıyor en alttakiler vardi önce sonra üstteki kırmızı olanlar çıktı. Durdurmanın bir yolu varsa benim için çok sorun değil ama durdurmanın bir yolu yoksa ne yapabilirim? Tamiri maliyetli midir?

IMG20250720124821.jpg

Ekranın altında çizgi halinde ölü pikseller var. Monitörden diye tahmin ediyorum çünkü ekran görüntüsü alınca gözükmüyor. Garanti yaklaşık 1 ay önce bitti. Gittikçe çoğalıyor en alttakiler vardi önce sonra üstteki kırmızı olanlar çıktı. Durdurmanın bir yolu varsa benim için çok sorun değil ama durdurmanın bir yolu yoksa ne yapabilirim? Tamiri maliyetli midir?

Eki Görüntüle 2538937

Geçmiş olsun. Panelin full değişmesi lazım gibi duruyor.

Geçmiş olsun. Panelin full değişmesi lazım gibi duruyor.
Aldığın yerle iletişime geç, garantinin bitmesi talihsiz olmuş. Tamiri yok bunun panel değişikliği 1 monitör parası eder yani ürün çöp oldu. Zaten bozulmayan G24F kalmadı gibi bir şey.
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Anladığım kadarıyla tamire vereceğim paraya yeni monitör almak daha mantıklı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı