Ekranın sadece kendi seçeceğim bir bölümünün videosunu almak için hangi programı kullanabilirim? Bu bahsettiğim özellik Bandicam programında var fakat lisansı 39 $ ve çok pahalı geldi. Demosu ekrana reklam çıkarıyor. Korsan sürüm de kullanmak istemiyorum.
Lafın özü, yukarıda belirttiğim özelliği olan ücretsiz veya lisansı hesaplı olan bir program var mı?
Ekranın sadece kendi seçeceğim bir bölümünün videosunu almak için hangi programı kullanabilirim? Bu bahsettiğim özellik Bandicam programında var fakat lisansı 39 $ ve çok pahalı geldi. Demosu ekrana reklam çıkarıyor. Korsan sürüm de kullanmak istemiyorum.
Lafın özü, yukarıda belirttiğim özelliği olan ücretsiz veya lisansı hesaplı olan bir program var mı?
Hocam ekran kaydı programları her yerde, nasıl bulamadınız anlamadım .
Sanırım Win10 için XBOX Game Bar içinde vardı fakat daha önce denemedim.
Ben Format Factory adlı format dönüştürücüsü içinde gelen Format Recorder yazılımını kullanıyorum.
ShareX; ekranınızın herhangi bir alanını yakalamanızı (hem normal hem de hareketli formatta) veya kaydetmenizi, tek bir tuşa basarak paylaşmanızı sağlayan ücretsiz ve açık kaynaklı bir programdır. Ayrıca, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok...
Hocam ekran kaydı programları her yerde, nasıl bulamadınız anlamadım .
Sanırım Win10 için XBOX Game Bar içinde vardı fakat daha önce denemedim.
Ben Format Factory adlı format dönüştürücüsü içinde gelen Format Recorder yazılımını kullanıyorum.