Ekranın sağ üst köşesinde oluşan siyah kare nedir?

Umut1905ck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocam iyi akşamlar. Daha demin ekranın sağ üst köşesinde siyah kareler gördüm ama bir hayli o kadar hızlı geçip gitti. Şu ana kadar ilk defa boyle bir sorunla karşılaştım. Sistem daha 6 ay oldu ne yapmalıyım sizce? Bu konu hakkında bir fikri olan var mı? Çok telaşlandım yardım ederseniz çok mutlu olurum iyi akşamlar.

CPU: AMD Ryzen 5600.
GPU: Gigabyte RTX 3060 eagle 12 GB.
RAM: Vengeance 16 GB çift kanal RAM.
PSU: FSP 80 Plus 650 watt.
M.2SSD: Good RAM 512 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam iyi akşamlar. Daha demin ekranın sağ üst köşesinde siyah kareler gördüm ama bir hayli o kadar hızlı geçip gitti. Şu ana kadar ilk defa boyle bir sorunla karşılaştım. Sistem daha 6 ay oldu ne yapmalıyım sizce? Bu konu hakkında bir fikri olan var mı? Çok telaşlandım yardım ederseniz çok mutlu olurum iyi akşamlar.

CPU: AMD Ryzen 5600.
GPU: Gigabyte RTX 3060 eagle 12 GB.
RAM: Vengeance 16 GB çift kanal RAM.
PSU: FSP 80 Plus 650 watt.
M.2SSD: Good RAM 512 GB.

Tam emin değilim ama ölü piksel olabilir monitörde bir zaman sonra bazı pikseller devre dışı kalıyor

Yazdığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor görsel destek de yok. Nasıl anlayabiliriz ki?

Hocam şöyle açıklayayım youtube den video izlerken kayıt almama bile gerek kalmadan 1 saniye içerisinde ekranın sağ üst tarafında 4 5 tane siyah kare oluştu ve bir anda kayboldu yani herhangi bir fotografım mevcut değil maalesef.

Tam emin değilim ama ölü piksel olabilir monitörde bir zaman sonra bazı pikseller devre dışı kalıyor.

Hocam ölü piksel olduğunu düşünmüyorum çünkü anlık oldu ve her ay düzenli olarak ölü piksel testi yapıyorum ayrıca monitörümde eski değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı