etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 5 Ağustos 2023 #11 erkekavcisii dedi: Sen çok mu biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Çok basit bir şey. Bilgisayarda bu tür sorunlar çıkarsa restart atarsın. GainEager dedi: Nasıl düzelteceğimi değil neyden kaynaklandığını soruyorum. Tabi bunu anlayamayacak kadar kafan basmıyorsa bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... İnternette bakabilirdiniz. "Boyum uzar mı" gibi davranmaya gerek yoktu.
erkekavcisii dedi: Sen çok mu biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Çok basit bir şey. Bilgisayarda bu tür sorunlar çıkarsa restart atarsın. GainEager dedi: Nasıl düzelteceğimi değil neyden kaynaklandığını soruyorum. Tabi bunu anlayamayacak kadar kafan basmıyorsa bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... İnternette bakabilirdiniz. "Boyum uzar mı" gibi davranmaya gerek yoktu.
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 5 Ağustos 2023 #12 etol4040 dedi: Çok basit bir şey. Bilgisayarda bu tür sorunlar çıkarsa restart atarsın. İnternette bakabilirdiniz. "Boyum uzar mı" gibi davranmaya gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... İnternete bakabilirsin diyorsun o zaman forumlar ne işe yarıyor kankam değişik misin.
etol4040 dedi: Çok basit bir şey. Bilgisayarda bu tür sorunlar çıkarsa restart atarsın. İnternette bakabilirdiniz. "Boyum uzar mı" gibi davranmaya gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... İnternete bakabilirsin diyorsun o zaman forumlar ne işe yarıyor kankam değişik misin.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 5 Ağustos 2023 #13 GainEager dedi: İnternete bakabilirsin diyorsun o zaman forumlar ne işe yarıyor kankam değişik misin. Genişletmek için tıkla... Konu açmanın gereği yoktu diyorum. Bu internette bulunmayacak kadar karmaşık bir sorun değil. Ayrıca, sorununuzu çözdünüz, artık konuşmanın gereği yok. as_not_found dedi: Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Genişletmek için tıkla... Doğru, ama bu yaygın bir hata. Çözümü forumda konu açıp beklemek yerine hızlıca internetten bulunabilirdi. Son düzenleme: 6 Ağustos 2023
GainEager dedi: İnternete bakabilirsin diyorsun o zaman forumlar ne işe yarıyor kankam değişik misin. Genişletmek için tıkla... Konu açmanın gereği yoktu diyorum. Bu internette bulunmayacak kadar karmaşık bir sorun değil. Ayrıca, sorununuzu çözdünüz, artık konuşmanın gereği yok. as_not_found dedi: Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Genişletmek için tıkla... Doğru, ama bu yaygın bir hata. Çözümü forumda konu açıp beklemek yerine hızlıca internetten bulunabilirdi.