Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 8 Mayıs 2020 #1 Monitörün ekranının üst köşesinde siyah bir çizgi var. Bunu düzeltebilir miyim? Eskiden böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Çok dikkatimi çekmeye başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2020
Monitörün ekranının üst köşesinde siyah bir çizgi var. Bunu düzeltebilir miyim? Eskiden böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Çok dikkatimi çekmeye başladı.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 8 Mayıs 2020 #2 Eskiden olmadığına emin misiniz, zira ben öyle bir çizgi olmayan bir monitör daha görmedim. Orada piksel olmaması lazım. Yani o gayet normal.
Eskiden olmadığına emin misiniz, zira ben öyle bir çizgi olmayan bir monitör daha görmedim. Orada piksel olmaması lazım. Yani o gayet normal.
L1fer1o Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #3 Monitörün üzerindeki tuşlardan ayarlara girip monitör ekran hizasını ayarlayın. Öte yandan bu çizgi bir çok monitörde oluyor
Monitörün üzerindeki tuşlardan ayarlara girip monitör ekran hizasını ayarlayın. Öte yandan bu çizgi bir çok monitörde oluyor
Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 8 Mayıs 2020 #4 SkyRose dedi: Eskiden olmadığına emin misiniz, zira ben öyle bir çizgi olmayan bir monitör daha görmedim. Orada piksel olmaması lazım. Yani o gayet normal. Genişletmek için tıkla... O zaman eskidende vardı. Şu aralar fazla gözüme battı da. Yardımınız için teşekkürler.
SkyRose dedi: Eskiden olmadığına emin misiniz, zira ben öyle bir çizgi olmayan bir monitör daha görmedim. Orada piksel olmaması lazım. Yani o gayet normal. Genişletmek için tıkla... O zaman eskidende vardı. Şu aralar fazla gözüme battı da. Yardımınız için teşekkürler.
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 8 Mayıs 2020 #5 O monitörün olması gereken iç çerçevesi. Sıkıntı yok