NVIDIA'nın kendi detaylı performans istatistiklerini gösteren yazılımı gibi duruyor. (GeForce Experience)
Amd kullanıyorum Afterburner haricinde bu şekilde ekranda yer kaplamadan CPU-GPU sıcaklığı ve FPS göstergesi olarak kullanılabileceğim program var mı ? Ya da Afterburner da tümünü yatay olarak kullanabilir miyim ?Oyunun kendi özelliği gibi.
Yatay olarak Afterburner yapılıyor ama eğer fotoğraftaki NVIDIA'ya aitse AMD ile kullanamazsınız.Amd kullanıyorum Afterburner haricinde bu şekilde ekranda yer kaplamadan CPU-GPU sıcaklığı ve FPS göstergesi olarak kullanılabileceğim program var mı ? Ya da Afterburner da tümünü yatay olarak kullanabilir miyim ?
Yaparsın.Amd kullanıyorum Afterburner haricinde bu şekilde ekranda yer kaplamadan CPU-GPU sıcaklığı ve FPS göstergesi olarak kullanılabileceğim program var mı ? Ya da Afterburner da tümünü yatay olarak kullanabilir miyim ?
AMD kullanıyorum Afterburner haricinde bu şekilde ekranda yer kaplamadan CPU-GPU sıcaklığı ve FPS göstergesi olarak kullanılabileceğim program var mı? Ya da Afterburner'da tümünü yatay olarak kullanabilir miyim?
NVIDIA'da bunun kısayolu vardı diye hatırlıyorum. GFN kullandığım zamanlar yanlışlıkla açmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.