Ekranın üzerinde bulunan FPS gösterge programının adı nedir?

HeroGTR

Picopat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi programın adını bilen var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_3312.jpeg
    IMG_3312.jpeg
    225,2 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA'nın kendi detaylı performans istatistiklerini gösteren yazılımı gibi duruyor. (GeForce Experience)
Oyunun kendi özelliği gibi.
Amd kullanıyorum Afterburner haricinde bu şekilde ekranda yer kaplamadan CPU-GPU sıcaklığı ve FPS göstergesi olarak kullanılabileceğim program var mı ? Ya da Afterburner da tümünü yatay olarak kullanabilir miyim ?

Amd kullanıyorum Afterburner haricinde bu şekilde ekranda yer kaplamadan CPU-GPU sıcaklığı ve FPS göstergesi olarak kullanılabileceğim program var mı ? Ya da Afterburner da tümünü yatay olarak kullanabilir miyim ?
Yatay olarak Afterburner yapılıyor ama eğer fotoğraftaki NVIDIA'ya aitse AMD ile kullanamazsınız.

Yaparsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD kullanıyorum Afterburner haricinde bu şekilde ekranda yer kaplamadan CPU-GPU sıcaklığı ve FPS göstergesi olarak kullanılabileceğim program var mı? Ya da Afterburner'da tümünü yatay olarak kullanabilir miyim?

Afterburner çok rahat bir özelleştirmeye sahip kendin oyun açıkken falan kurcalasan bile yapabilirsin.

Nvidia'da bunun kısayolu vardı diye hatırlıyorum. GFN kullandığım zamanlar yanlışlıkla açmıştım.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı