Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olabilir mi?

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olabilir mi?

• Evet.

Oy: 79 72,5%
  • Hayır.

Oy: 30 27,5%

• Oy verenlerin toplamı
    109
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
31 Mart öncesi olamaz derdim ama ondan sonra çok seveni oldu yani olabilir. İnstagram takipçi sayısı bile 5.3 milyon olmuş.

Muharrem İnce zaten sanata, bilime ve milli değerlere dediğiniz gibi önem veriyor. Fakat oyuna sahip çıkmadı. Oyuna sahip çıkmadıktan sonra isterse süper zeka olsun. Bakın CB seçimini göz önüne getirin. Oy sayımı devam ediyordu. Birden AKP bakanları ve Erdoğan çıkıp biz kazandık dedi. Hala sayılmamış oylar vardı. O sırada Muharrem İnce deseydi ne kazanması daha oylar devam ediyor diye %100 ikinci tura kalacaktı. Ben ikinci turu kesin gözüyle bakıyordum. Adama sorduklarında ikinci tura kalmayacak ilk turda alacağım diyordu. Arkasında o destek vardı. Bakın seçim günü zaten ortalık karışıyor. Muharrem İnce her şeyi çok iyi kontrol etmesi lazımdı. Seçim gecesi onu destekleyenler Muharrem İnce'den bir açıklama bekliyor, adamlar uyumamış adamın oyuna sahip çıkıyor kendisi yok. Sonra herkes boş verdi. Orada çıkıp bakın ben buradayım diyecekti. Demedi, onu destekleyenleri yüz üstü bıraktı. Bundan sonra o adama gram güvenmiyorum. Muharrem İnce İstanbul adayı olsaydı şu an İstanbul AKP elindeydi. Yine Binali açıklama yapacak, Muharrem İnce ortalıkta olmayacaktı.

İstanbul seçim gecesi forumda da aynısı oldu. Binali kazandık dedik. Birkaç dakika sonra Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. Eğer o da Muharrem İnce gibi kenara çekilseydi, ne olacaksa olsun deseydi şu an AKP elindeydi. Ben böyle düşünüyorum.

İmamoğlu bence de hala biraz toy. Çok heyecanlı biri. Çok fazla gaza geliyor. Fakat bence onda o potansiyel var. Yine de zaman gösterecek. Elindeki fırsatı iyi değerlendirmesi lazım.
Oyuna sahip çıkmadı mı? Adam %30 aldı erdoğan %52 neyine sahip çıksın? %22'lik farktan bahsediyoruz sen gelmiş ekrem imamoğlu oyuan sahip çıktı diyorsun. Ekrem imamoğlu ile Binali arasındaki fark %1 felandı.

Sanmıyorum biraz yufka yürekli olduğu için Cumhurbaşkanlığı makamı çok yüksek kaçıyor. Muharrem İnce çok örnek bir aday ki. İmamoğlu biraz sönük kalıyor ama ne konuda? Sertlik konusunda. Ben İnce'nin "Apoletlerini sökeceğim." videosunda gördüm tam olarak cumhurbaşkanlığı makamını. Videonun konusunu pek desteklemesem de örnek verdim.

Olabilme ihtimali çok yüksek ancak bu 5 yıllık dönemdeki performansı da önemli. Şayet erken seçim vs bir şey olmazsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna sahip çıkmadı mı? Adam %30 aldı Erdoğan %52 neyine sahip çıksın? %22'lik farktan bahsediyoruz sen gelmiş Ekrem İmamoğlu oyuna sahip çıktı diyorsun. Ekrem İmamoğlu ile Binali arasındaki fark %1 falandı.
Ben onu mu diyorum? Bu adam seçim gecesi neredeydi? Niye ortalıktan kayboldu? Adam kazandı deyip, yatmakla olmuyor. Aynı şeyleri tekrar da etmek istemiyorum lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun. Yazdıklarımla çok alakasız bir şey yazmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı