Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olabilir mi?

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olabilir mi?

• Evet.

Oy: 79 72,5%
  • Hayır.

Oy: 30 27,5%

• Oy verenlerin toplamı
    109
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Muharrem İnce bence balon bir insandı. Ekrem İmamoğlu kadar güvenmedim fakat bir umut vermedi değil. Seçim günü çok büyük bir şekilde onu destekleyen insanları hayal kırıklığına uğrattı. Oy sayımı tam bitmeden, AKP tarafı çıkıp biz kazandık dedi. Muharrem İnce ise adam kazandı dedi ve olayı kapattı. O akşam bin tane olay olmuştu. Oy sayımı bitmemiş, yarım kalmıştı. Denildiği gibi o kadar destek aldı. O destekten %30 gibi bir rakam alması mümkün değil. Eğer o adam o gece Ekrem İmamoğlu kadar savaşsaydı emin olun ikinci tura kalacaktı. Fakat çekildi bir köşeye, bıraktı onlara. Bu yüzden o adama bir gram güvenmiyorum. Eğer CHP yine bunu aday yaparsa oy atmam, boş atar geçerim. Umurumda olmaz
Katılmıyorum. Muharrem İnce en az İmamoğlu kadar sanata, bilime ve milli değerlere önem gösteren bir şahsiyet. İmamoğlunun rakibi hoşgeldin kelimesinin g harfinde çizgi var mı diye soran bir adam. Bana göre AKP kuklası. İnce'nin karşısında sultan RTE vardı. Ayrıca İstanbul değil genel seçim.

İmamoğlu kaybetmiş olsaydı İnce gibi birden kenarda sessizce duracaktı. Her geçen yıl arkadan gelen gençlerin uyanık olmasından ötürü de kazanma sebebiydi. Adam kazandı demesi gayet normal. Arada iyi bir fark vardı ama yine de iyi oy yükseltmedi değil.

CB konusunda Mansur Yavaş'da iyi bir seçenek. İmamoğlunun hala toy olduğunu düşünüyorum. Yine de her şey için erken. Zaman bu düşünceleri değiştirir.

İmamoğlu İstanbul seçimlerinden sonra vaadettiği gibi İstanbul'un kronik sorunlarına çözüm getirebilirse güçlü bir aday olacağını düşünüyorum. Ancak CB adayı olması için CHP genel başkanı sayın Kılıçtaroğlu'ndan çekineceğini düşünüyorum.

Sent from my COR-L29 using Technopat mobile app

İstanbul belediye başkanlığı Ekrem İmamoğlu için buyuk bir vitrin iyi işler yaparsa neden olmasın.

Son düzenleme:
Katılmıyorum. Muharrem İnce en az İmamoğlu kadar sanata, bilime ve milli değerlere önem gösteren bir şahsiyet. İmamoğlunun rakibi hoşgeldin kelimesinin g harfinde çizgi var mı diye soran bir adam. Bana göre AKP kuklası. İnce'nin karşısında sultan RTE vardı. Ayrıca İstanbul değil genel seçim.

İmamoğlu kaybetmiş olsaydı İnce gibi birden kenarda sessizce duracaktı. Her geçen yıl arkadan gelen gençlerin uyanık olmasından ötürü de kazanma sebebiydi. Adam kazandı demesi gayet normal. Arada iyi bir fark vardı ama yine de iyi oy yükseltmedi değil.

CB konusunda Mansur Yavaş'da iyi bir seçenek. İmamoğlunun hala toy olduğunu düşünüyorum. Yine de her şey için erken. Zaman bu düşünceleri değiştirir.
Muharrem İnce zaten sanata, bilime ve milli değerlere dediğiniz gibi önem veriyor. Fakat oyuna sahip çıkmadı. Oyuna sahip çıkmadıktan sonra isterse süper zeka olsun. Bakın CB seçimini göz önüne getirin. Oy sayımı devam ediyordu. Birden AKP bakanları ve Erdoğan çıkıp biz kazandık dedi. Hala sayılmamış oylar vardı. O sırada Muharrem İnce deseydi ne kazanması daha oylar devam ediyor diye %100 ikinci tura kalacaktı. Ben ikinci turu kesin gözüyle bakıyordum. Adama sorduklarında ikinci tura kalmayacak ilk turda alacağım diyordu. Arkasında o destek vardı. Bakın seçim günü zaten ortalık karışıyor. Muharrem İnce her şeyi çok iyi kontrol etmesi lazımdı. Seçim gecesi onu destekleyenler Muharrem İnce'den bir açıklama bekliyor, adamlar uyumamış adamın oyuna sahip çıkıyor kendisi yok. Sonra herkes boş verdi. Orada çıkıp bakın ben buradayım diyecekti. Demedi, onu destekleyenleri yüz üstü bıraktı. Bundan sonra o adama gram güvenmiyorum. Muharrem İnce İstanbul adayı olsaydı şu an İstanbul AKP elindeydi. Yine Binali açıklama yapacak, Muharrem İnce ortalıkta olmayacaktı.

İstanbul seçim gecesi forumda da aynısı oldu. Binali kazandık dedik. Birkaç dakika sonra Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. Eğer o da Muharrem İnce gibi kenara çekilseydi, ne olacaksa olsun deseydi şu an AKP elindeydi. Ben böyle düşünüyorum.

İmamoğlu bence de hala biraz toy. Çok heyecanlı biri. Çok fazla gaza geliyor. Fakat bence onda o potansiyel var. Yine de zaman gösterecek. Elindeki fırsatı iyi değerlendirmesi lazım.

Muharrem İnce'yi biraz erken unuttular gibi. Bence daha iyi bir aday Muharrem İnce. Gerçi değişmesi gereken çok başkan var.

başta yalanı bırakması lazım

Şu an başta olan şahıs hiç mi yalan söylemedi şimdiye kadar? Kendisini yalan makinesine bağlasak, makine dile gelip isyan eder. O derece yani.

Hep onların yalanlarını dinledik, biraz da Ekrem İmamoğlu'nun "yalanlarını" dinleyelim.

Bana kalırsa Kılıçdaroğlu Baykal'dan daha iyi yönetiyor partiyi. Ama artık koltuğu da vermesi lazım. İnce Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra koltuğu ele geçirme çabasında olmasaydı 2023'teki seçimde de aday olurdu, fakat şu anda harcandı İnce. 4 yıl boyunca milletvekili de olamayacak. Kılıçdaroğlu harcadı İnce'yi. İnşallah İmamoğlu kendini harcatmaz.

Oy verdik seçim bitti şimdi önünde 5 yıl görev süresi sonuna kadar buna Cumhurbaşkanlığı dahil hiçbir görev dışı polemiklere girmemesi gerekir. Eğer başımızdaki gibi rüzgarı arkama aldım bu beni kesmez derse sonuç hüsran olur. Türkiye İstanbul'dan ibaret değil karşısındaki rakipte girdiği her seçimi kaydeden bir aday değil. Lafın kısası eğer aklı varsa yerinde kalır gençliğin avantajını rakiplerinin dezavantajına çevirdiği zaman kullanır. Bence 5 değil 10 yıl sonra aday olmalıdır. 5 yıl sonra aday olursa net söylüyorum kaybeder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı