Eksik yüklenen sürücüler nasıl yüklenir?

Çok iyi bilmiyorsan emin olmadığın konularda da konuşmayacaksınız o zaman. Bu kadar basit. Konu çözüldüğüne göre kilitlenebilir.

Çok iyi bilmiyorsan emin olmadığın konularda da konuşmayacaksınız o zaman. Bu kadar basit. Konu çözüldüğüne göre kilitlenebilir.
Ya sen yazdıklarımı tam okumuyorsun yada forum denen şeyi bilmiyorsun. Burda herkes bilgisayar mühendisi veya kahin değil. Burda herkes bildiği kadarıyla yorum yapıyor veya yardımcı olmaya çalışıyor. Ayrıca konuda hiçbir mesajımda ben herşeyi biliyorum ve çok bilgiliyim yazmadım. Zaten herşeyi bilsem burda konu açıp çözüm aramakla ne uğraşayım. Sana iyi forumlar dilemiyorum.

Tamamdır hocalarım sakin sorun çözüme kavuştu zaten. Konu sahibinin bir yanlışını düzeltmiş olduk. Herkes hata yapabilir.

Tamamdır hocalarım sakin sorun çözüme kavuştu zaten. Konu sahibinin bir yanlışını düzeltmiş olduk. Herkes hata yapabilir.
@Taylan Dinler pek sakin olamıyor ve tuhaf tepkiler veriyor. Tartışmanın çıkış konusu zaten saçma sapan birşey. Ben bu şekilde sürücü yüklemek istemiyorum diyorum o sen bu konuda bilgi sahibi değilsin yazma birşey diyor. Şaka gibi.

Tamamdır hocam sakin. İkinize de söylüyorum. Konu sahibinin bir yanlışını düzelttik. Burada bizim üstümüze düşen sorumluluk yanlışı düzeltmek. Konuyu takipten çıkıyorum. Lütfen tartışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…