Eksik yüklenen sürücüler nasıl yüklenir?

viperx

Picopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
442
Çözümler
2
Arkadaşlar temiz kurulum yaptım güncel sürücüleri yükledim. Anakart sürüsünüde anakart üreticisinin sitesinden indirip kurdum. Ancak PCI denetleyicisi ve SM bus denetleyicisi sürücüleri kurulmamış. Bunlar neden anakart sürücüsünden yüklenmedi? Bu sürücüleri başka nasıl yüklerim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar temiz kurulum yaptım güncel sürücüleri yükledim. Anakart sürüsünüde anakart üreticisinin sitesinden indirip kurdum. Ancak PCI denetleyicisi ve sm bus denetleyicisi sürücüleri kurulmamış. Bunlar neden anakart sürücüsünden yüklenmedi? Bu sürücüleri başka nasıl yüklerim?

Intel mi AMD mi?
 
O şekilde sürücü yüklemeyi pek tercih etmiyorum. Resmi siteden tercih ederim.

Intel.
Zaten o şekilde sürücü yüklemiyoruz. Aygıtın adını ve kimliğini atarsanız hangi aygıt olduğunu, Ona uygun sürücüyü veriyoruz. Donanım kimliği bir güncelleme yöntemi değil.
 
Zaten o şekilde sürücü yüklemiyoruz. Aygıtın adını ve kimliğini atarsanız hangi aygıt olduğunu, ona uygun sürücüyü veriyoruz. Donanım kimliği bir güncelleme yöntemi değil.

Hocam ben şöyle yapıyorum. Aygıtın donanım kimliği ile aratıyorum ve cihazın adını buluyorum. Daha sonra resmi siteden en güncel sürücünün linkini veriyorum.
 
Aynı şeyi bende yapıyorum ama konu sahibi arkadaş çok biliyor sanırım. :D
Amacın yardımcı olmak mı yoksa rencide etmeye çalışmak mı? Ben bunları çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum. Sadece daha önce forumda aygıt kimliğini aratıp ne idüğü belirsiz sitelerden inf dosyaları yüklendiğini gördüm. Neyse sürücüleri buldum zaten, iyi forumlar.
 

Geri
Yukarı