Ekteki termal macun doğru sürülmüş mü?

zvack

Hectopat
Makaleler
1
2 yıllık bilgisayarımı ilk defa açtım ve 2 yıl önce aldığım MX4 macunu ilk defa sürmek şimdi nasip oldu, fanı açtığımda macun hiç kalmamıştı, sürme işlemini doğru yaptım mı arkadaşlar; ne diyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_6569.jpeg
    IMG_6569.jpeg
    152,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_6570.jpeg
    IMG_6570.jpeg
    141,3 KB · Görüntüleme: 50
Tam ortaya leblebı kadar bir nokta sıkıp bastırsanda yeterli , bu yaptığın şekilde de olur kenarlardan taşmasın dikkat et.

2 yıllık bilgisayarımı ilk defa açtım ve 2 yıl önce aldığım MX4 macunu ilk defa sürmek şimdi nasip oldu, fanı açtığımda macun hiç kalmamıştı, sürme işlemini doğru yaptım mı arkadaşlar; ne diyorsunuz?

Sanki birazcık çok olmamış mı ya? Çarpıdan sonraki noktalara gerek var mıydı? Bir de çarpıda biraz kalın olmuş gibi.

Fazla gibi duruyo. Açmışken hocam birde tozunu alın derim biraz tozlu geldi bana kasa.
Bu tozu alınmış hali.

Sanki birazcık çok olmamış mı ya? Çarpıdan sonraki noktalara gerek var mıydı? Bir de çarpıda biraz kalın olmuş gibi.
Nasıl fazlalığı alacağım? Spatulası var kutudan çıktı.

Ben genelde sıkıp, kredi kartı ile ince bir tabaka halinde yazlayıp bırakıyorum sonrada soğutmayı monte ediyorum.
Bence seninkide güzel dağılabilir soğutma nın altında, dikkat etmen gereken çok aşırı sıkmamak, işlemci ile soket arasına kaçmasın yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı