zvack
Hectopat
- Makaleler
- 1
2 yıllık bilgisayarımı ilk defa açtım ve 2 yıl önce aldığım MX4 macunu ilk defa sürmek şimdi nasip oldu, fanı açtığımda macun hiç kalmamıştı, sürme işlemini doğru yaptım mı arkadaşlar; ne diyorsunuz?
Çok fazla sürmüşsünüz ortaya yayılması kadar sıkmanız yeterli.2 yıllık bilgisayarımı ilk defa açtım ve 2 yıl önce aldığım MX4 macunu ilk defa sürmek şimdi nasip oldu, fanı açtığımda macun hiç kalmamıştı, sürme işlemini doğru yaptım mı arkadaşlar; ne diyorsunuz?
2 yıllık bilgisayarımı ilk defa açtım ve 2 yıl önce aldığım MX4 macunu ilk defa sürmek şimdi nasip oldu, fanı açtığımda macun hiç kalmamıştı, sürme işlemini doğru yaptım mı arkadaşlar; ne diyorsunuz?
Bu tozu alınmış hali.Fazla gibi duruyo. Açmışken hocam birde tozunu alın derim biraz tozlu geldi bana kasa.
Nasıl fazlalığı alacağım? Spatulası var kutudan çıktı.Sanki birazcık çok olmamış mı ya? Çarpıdan sonraki noktalara gerek var mıydı? Bir de çarpıda biraz kalın olmuş gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.